Ostalo > Motocikli

Moja Yamaha MT-07

<< < (7/18) > >>

fleky911:

--- Citat: TomoRI - 10 Studeni, 2015, 21:43:57 ---Siguran sam u to. Čekam da mi jedan kolega pošalje sliku koliko se na njegovom otvara leptir gasa da vidim koliko je moj zapravo zablokiran.

--- Kraj citata ---

iskljuci kontakt
stisni obe tipke na satu i okreni kljuc i nastavi držat i trebao bi se dijagnosticki mod upalit i dalje ne znam jer ne znam kak to ide na mt07 :D trebalo bi pisat d01 i onda opet držiš tipke da uđeš i prva stavka bi trebala bit pozicija gasa  :icon_biggrin:

TomoRI:
Ne želim ništa dirati zbog garancije. Jbg.. Strah je vrag  ;D

Tomi_ZG:
Ovo je mehanička blokada koja fizički ne da gasu da se otvori do kraja,uz to još je plombirana i baš radi toga je to teži prekršaj nego kad diraš 50ku pošto nigdje nema plombe pa je na oko legalan,uz to označen je da je blokiran i ovo je na vidljivom mjestu tak da se s tim nije za zajebavat.

Corector:
Samo maknes L limic i stavis I limic, serafe i plombe si ostavis  :laughing7:

fleky911:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Studeni, 2015, 08:18:21 ---Ovo je mehanička blokada koja fizički ne da gasu da se otvori do kraja,uz to još je plombirana i baš radi toga je to teži prekršaj nego kad diraš 50ku pošto nigdje nema plombe pa je na oko legalan,uz to označen je da je blokiran i ovo je na vidljivom mjestu tak da se s tim nije za zajebavat.

--- Kraj citata ---

i meni je bila mehanicka ali bez tih plombi jer motor je narucen bez ikakvih blokada al kakva onda svrha za samo 85% gasa nemam pojma

--- Citat: TomoRI - 11 Studeni, 2015, 00:18:19 ---Ne želim ništa dirati zbog garancije. Jbg.. Strah je vrag  ;D

--- Kraj citata ---

ma kažem to samo da vidiš kolko % ti gas otvara kad je sa blokadom ..nemreš tamo ništa sjebat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju