Ostalo > Motocikli

Moja Yamaha MT-07

<< < (6/18) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: anabellas - 06 Studeni, 2015, 22:32:10 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Studeni, 2015, 22:05:55 ---
--- Citat: anabellas - 06 Studeni, 2015, 13:49:43 ---fora je ta stvar s restrikcijom snage, vidio sam na njuskalu kawasaki 636 25kw
daj mi reci jel potrebno uopce vracati tu "blokadu" za tehnicki ili bez brige i pameti ju mozes odma skinut i vozit motor pod a2
ja sam u istoj situaciji posto imam a2 pa da znam danas sutra  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I opet tog 636 nemozes voziti sa a2 kategorijom. Motor nesmije biti duplo vece snage u orginalu od smanjenje.  Znaci maks snaga prije smanjenja mora biti 70kW.  Inace su puste price o legalnosti

--- Kraj citata ---

same komplikacije sa zakonom  ;D

--- Kraj citata ---

Hahaha ma bilo im je dosadno pa smisljaju kako karat narod

anabellas:
taj mt07 je neki maximum kaj mozes dobit za a2 kategoriju , ne znam od cega ga rade ali je jeftiniji od svega skoro a ne izgleda jeftino

TomoRI:
Evo slika kako izgleda blokada

fleky911:
lepo lepo lepo  :glasses9: :glasses9:

tu verziju 35kw mt07 planiramo uzet za autoškolu tak da pratim ovu temu pod obavezno

2009 god smo uzeli novu yamahu xj6 i sad pod zadnje dane kad sam se ja više poceo vozat na njoj otišo sam u meni dijagnostike i gas je mogo bit otvoren samo 85%, a znaci bez ikakvih blokada..ja sam to prej#bo da otvara leptir na 99% i bogme se osjeti razlika

TomoRI:
Siguran sam u to. Čekam da mi jedan kolega pošalje sliku koliko se na njegovom otvara leptir gasa da vidim koliko je moj zapravo zablokiran.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju