Ostalo > Motocikli

Moja Yamaha MT-07

<< < (5/18) > >>

Tomi_ZG:
Super izgleda,samo lagano dok je novi.
Jel tvornički blokiran po narudžbi ili kod nas to stavljaju?

TomoRI:
@speedhunter vidjet ćemo, ali ne želim ništa dirati dok je motor pod garancijom

@eladio eladio, znaš kako se kaže, cura može biti sa sela, ali motor mora biti iz japana  :icon_tongue:

@tomi po naruđbi je 35kw, možeš birati kada kupuješ, blokada se koliko sam skužio stavlja u zagrebu gdje se obavlja homologacija i sve ostalo

JosipMarijanovic:

--- Citat: anabellas - 06 Studeni, 2015, 13:49:43 ---fora je ta stvar s restrikcijom snage, vidio sam na njuskalu kawasaki 636 25kw
daj mi reci jel potrebno uopce vracati tu "blokadu" za tehnicki ili bez brige i pameti ju mozes odma skinut i vozit motor pod a2
ja sam u istoj situaciji posto imam a2 pa da znam danas sutra  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I opet tog 636 nemozes voziti sa a2 kategorijom. Motor nesmije biti duplo vece snage u orginalu od smanjenje.  Znaci maks snaga prije smanjenja mora biti 70kW.  Inace su puste price o legalnosti

Corector:
Ma divota, sretno i uzivaj  :)

anabellas:

--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Studeni, 2015, 22:05:55 ---
--- Citat: anabellas - 06 Studeni, 2015, 13:49:43 ---fora je ta stvar s restrikcijom snage, vidio sam na njuskalu kawasaki 636 25kw
daj mi reci jel potrebno uopce vracati tu "blokadu" za tehnicki ili bez brige i pameti ju mozes odma skinut i vozit motor pod a2
ja sam u istoj situaciji posto imam a2 pa da znam danas sutra  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I opet tog 636 nemozes voziti sa a2 kategorijom. Motor nesmije biti duplo vece snage u orginalu od smanjenje.  Znaci maks snaga prije smanjenja mora biti 70kW.  Inace su puste price o legalnosti

--- Kraj citata ---

same komplikacije sa zakonom  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju