Općenito > Propisi

Oduzimanje prednosti/ odsteta

<< < (9/11) > >>

Booster 1:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Studeni, 2015, 20:36:08 ---
--- Citat: Booster 1 - 02 Studeni, 2015, 18:44:10 ---
Odma klepi po glavi toga koji se izlajao  ;D

Nebitno sad imao neimao vozačku ako se ikad padne,a da moraš na hitnu(ne sad da si na rubu smrti pa baš treba reć) nikad ne govorit da si pao sa dvokotača,ni sa bicikla jer se i to kažnjava,nego veliš da si se iskoturao niz stepenice ili pao s terase.

--- Kraj citata ---
Ja san u biti reka da san letija sa masline a ona meni pa da zato i ima kamenja u nozi i zapaljena koza a cale reka drugoj sestri na salteru dok me prijavljiva da san se pribija sa motora policajci kad su dosli prvo sta me pita jedan od njih pa sta nisi reka da si letija sa masline ja ono ughhh posli prica da mora radit zapisnik cak i radi pada sa bicikle isti ka za motor slikat biciklu i mjesto nesreće samo sta na hitnoj to rjetko kad prijave
--- Kraj citata ---

ropee:
@MarinM - ne može ti lik ništa. Nek te tuži, ti imaš svjedoke da je on kriv.
Usmeni dogovor je pravovaljan, a Vi ste na licu mjesta sklopili usmeni dogovor, sve ostalo je nevažeće.
Nije bilo policije, nitko nije pisao ni potpisao nikakvu izjavu, neka dokaže da si ti njega udario motorom u auto, kada i kako.
Na taj način će odustati od svakog daljnjeg progona.
Imao sam sličnu situaciju u mladosti :D , sa skuterom sam pogodio čovjeka koji mi je presjekao put. Lik mi je doslovno rekao - nemaš vozačku, registraciju, moš se j..at  :o .
Ja rekoh, ok, na njegovom vozilu nije bilo vidljivih oštećenja, meni skuter totalka.
Došao sam doma, iz inata uhvatio brusilicu, izrezao, povario šasiju, izravnao vilice, povario plastike, ofarbao u drugu boju sve u dva-tri dana.
peti dan mi došao taj lik na vrata da mu platim  :icon_biggrin: odštetu jer sam mu izbio zadnji most  :laughing7: , ja sam ga blijedo pogledao i rekao: A tko si ti? Ja se nisam sudario s tobom, moj skuter je u garaži čitav a ti se moš hebat  :glasses2:

AutomaticA3MS:
Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje.. Jučer me puko lik s kombijem,stao je i ja iza njega,krenuo je u rikverc i bum u mene.. Zvali policiju,on kriv,platio kaznu,meni će osiguranje isplatiti odštetu,cijeli prednji kraj mi je polupan,vilica iskrivljena,sad me zanima jel se to vodi kao totalna šteta?

balki:
Moze bit totalna ako ti je npr deformirana rama a ne samo vilica, stup vilice i ostale "sitnice"...

Darius1950:
Po tumacenju covika iz osiguranja: Totalna steta je kad je vrijednost popravka veca od vrijednosti vozila.
Sent from Nokia Lumia

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju