Općenito > Propisi

Oduzimanje prednosti/ odsteta

<< < (8/11) > >>

neos 123:
Miha ne pricaj gluposti i ne dsji glupe i savjetr i ilegalnr radnjr.....2000 kn je neimannje te kstegorije znam ja nrboj se hshshs

miha12357:
A sta drugo...ak nekog ima taj sto ga je sj#bo u osiguranju ili na muriji aff...znam jel je jedan covjek naj#bo samo zato sto je sletio s autom...znaci nije bilo policije ni nikog i kroz par dana dosla policija do njega i traze auto i naravno nasli...i covjek naj#bo...znaci sam je bio ja ga doslepo s traktorom doma...i nebi se niko nado da se tak moze

Booster 1:

--- Citat: miha12357 - 02 Studeni, 2015, 13:59:34 ---A sta drugo...ak nekog ima taj sto ga je sj#bo u osiguranju ili na muriji aff...znam jel je jedan covjek naj#bo samo zato sto je sletio s autom...znaci nije bilo policije ni nikog i kroz par dana dosla policija do njega i traze auto i naravno nasli...i covjek naj#bo...znaci sam je bio ja ga doslepo s traktorom doma...i nebi se niko nado da se tak moze

--- Kraj citata ---
taj sta je sletija i sta mu je naslo auto se nezna snaci ja se nekidam pribijem sa motora i na hitnoj izleti nekome od mojih da san letija sa motora i odma prijavilo policiji dosla policija pravi zapisnik sa cega si pa sa motora di isprid kuce u privatnom vlasnistvu da moraju oni ic slikat motor i mjesto nezgode isli za menom doma putem ja brata zovnija sve motore spakiraj izvadi najlipseg moga san rec da san pa sa bilo cega dosli do mene slikaju motor pita di si pao ja kazen ode u dvoru gleda on motor i dvoriste kaze nisi sigurno ode pao a ja reko kad nisam ti nađi di jesam nemoze mi nista zna da sam vozija bez vozacke tablice icega al nemoze mi nista a najrađe bi mi zašija 50iljada kuna kazne
a ti marine iskreno mislim da ti nemoze nista ako nema dokaza neku sliku motora i auta sakrij rs-a i pravi se lud tvoja rjec protiv njegove

Poslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk

MarinM:
moja rijec protiv njegove da, i 5 frendova koji su se vozili samnom  :)

Tomi_ZG:

--- Citat: Booster 1 - 02 Studeni, 2015, 18:44:10 ---
--- Citat: miha12357 - 02 Studeni, 2015, 13:59:34 ---A sta drugo...ak nekog ima taj sto ga je sj#bo u osiguranju ili na muriji aff...znam jel je jedan covjek naj#bo samo zato sto je sletio s autom...znaci nije bilo policije ni nikog i kroz par dana dosla policija do njega i traze auto i naravno nasli...i covjek naj#bo...znaci sam je bio ja ga doslepo s traktorom doma...i nebi se niko nado da se tak moze

--- Kraj citata ---
taj sta je sletija i sta mu je naslo auto se nezna snaci ja se nekidam pribijem sa motora i na hitnoj izleti nekome od mojih da san letija sa motora i odma prijavilo policiji dosla policija pravi zapisnik sa cega si pa sa motora di isprid kuce u privatnom vlasnistvu da moraju oni ic slikat motor i mjesto nezgode isli za menom doma putem ja brata zovnija sve motore spakiraj izvadi najlipseg moga san rec da san pa sa bilo cega dosli do mene slikaju motor pita di si pao ja kazen ode u dvoru gleda on motor i dvoriste kaze nisi sigurno ode pao a ja reko kad nisam ti nađi di jesam nemoze mi nista zna da sam vozija bez vozacke tablice icega al nemoze mi nista a najrađe bi mi zašija 50iljada kuna kazne
a ti marine iskreno mislim da ti nemoze nista ako nema dokaza neku sliku motora i auta sakrij rs-a i pravi se lud tvoja rjec protiv njegove

Poslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---
Odma klepi po glavi toga koji se izlajao  ;D

Nebitno sad imao neimao vozačku ako se ikad padne,a da moraš na hitnu(ne sad da si na rubu smrti pa baš treba reć) nikad ne govorit da si pao sa dvokotača,ni sa bicikla jer se i to kažnjava,nego veliš da si se iskoturao niz stepenice ili pao s terase.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju