I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da znam za apriliu i tzr-a al 2t mi ne igra ulogu, znaci volio bih da bude 4tYzf mi je izvan buđeta Kakva su Vam iskustva sa derbijem i kakvo misljenje imate o njemu jer on mi se onako dopada a i cuo sam da je na neke nacine bolji od xt 125 x A keeway mi nije po ukusu al vjerujem da je dobar motor
Citat: baxy246 - 26 Listopad, 2015, 21:55:38Da znam za apriliu i tzr-a al 2t mi ne igra ulogu, znaci volio bih da bude 4tYzf mi je izvan buđeta Kakva su Vam iskustva sa derbijem i kakvo misljenje imate o njemu jer on mi se onako dopada a i cuo sam da je na neke nacine bolji od xt 125 x A keeway mi nije po ukusu al vjerujem da je dobar motor Kako imas na njuskalu po 1000€ bas neki dan kupio kolega dao 7000 registrirana do 7 mj..
imo xt 125 x oko 3 godine i napravio skoro 20tisuca km bez ikakvih problema + ako si divljak kao ja voziš ga na zadnjem bez brige ako treba i do 4.brzine (provjereno)
Yamaha tzr125..aprilia rs125.. To su jurilice...i jos su u toj cjeni +-...imas i 4t yamaha yzf125 kojeg neki cvajo s spuhom dere...ali da sam ja u toj situaciji uzo bih tu yzf zato sto je 4t manje trosi ljepo ide i malo paznje i mos ga imat pfff...dok kod aprilije em tesko nac djelove u hr em su skupi djelovi...ali ide ko sotona...isto tak i tzr-ka
Ne kupuj to smece od xt-a. Taj motor ne pruza nikakvu zabavu, samo dosadu i peru te roxovi sa base kitomSent from my iPhone using Tapatalk
oko 90 ali racunaj ako se uvježbaš do 70-80 ga voziš na zadnjem hahaha ovjes je možda malo mekan serijski ali to se sredi ako si cjepidlaka kao što vidiš pegovi su strugali po podu i jednom prilikom mi je nadigao pegove i nosac pegova mi je digao motor i pao sam...
Ponovit cu. Xt 125 NE IDE, pocet ces cmizdrit kad te mulac na skuteru sa base kitom odere. Jedva navuce 100 i to ti malo vjetra treba. Kani se cvaji jer nije to za svakog.Sent from my iPhone using Tapatalk
Citat: Speedhunter - 27 Listopad, 2015, 12:59:06Ponovit cu. Xt 125 NE IDE, pocet ces cmizdrit kad te mulac na skuteru sa base kitom odere. Jedva navuce 100 i to ti malo vjetra treba. Kani se cvaji jer nije to za svakog.Sent from my iPhone using Tapatalkni jedan 4T 125 NE IDE ako cemo bas tak...i ti ocito znas samo reci nemoj ovo nemoj ono ....pisao bi jos ali mi se neda zamarat ...