Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
black-rox:
--- Citat: Jandro - 26 Rujan, 2008, 01:24:22 ---
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 00:27:20 ---Novi deak je lijep i izgleda kvalitetno,ali je predug i stoji mi ružno,za performanse neznam nisam probal,za stari deak s predkomorom ću reć smeće od spuha frend ga ima na motoru i meni se ni zvuk ne sviđa,a i izgubio je na ubrzanju,a za novi će ti više znat jandro jer ga je on isprobal :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
frend je narucio kratak top, auspuh full zvijerski izgleda i dobio ga je s prigusivacem i bez
s prigusivace, zvuk isto super, a skuter ide bijesno do 100kmh, dalje ide isto
bez prigusivaca zvuk prebolestan, puca i baca vatru ko lud, ubrzanje i sve isto, mrvicu bolje nego sa seriskim spuhom tako da za deaka :icon_thumright:
auspuh mi se stvarno svidio
--- Kraj citata ---
To je novi deak,kad ćeš to slikat da vidimo kako to izgleda jer na novome runneru sam ga vidio i predug je :icon_scratch:
Jandro:
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 01:26:20 ---
--- Citat: Jandro - 26 Rujan, 2008, 01:24:22 ---
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 00:27:20 ---Novi deak je lijep i izgleda kvalitetno,ali je predug i stoji mi ružno,za performanse neznam nisam probal,za stari deak s predkomorom ću reć smeće od spuha frend ga ima na motoru i meni se ni zvuk ne sviđa,a i izgubio je na ubrzanju,a za novi će ti više znat jandro jer ga je on isprobal :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
frend je narucio kratak top, auspuh full zvijerski izgleda i dobio ga je s prigusivacem i bez
s prigusivace, zvuk isto super, a skuter ide bijesno do 100kmh, dalje ide isto
bez prigusivaca zvuk prebolestan, puca i baca vatru ko lud, ubrzanje i sve isto, mrvicu bolje nego sa seriskim spuhom tako da za deaka :icon_thumright:
auspuh mi se stvarno svidio
--- Kraj citata ---
To je novi deak,kad ćeš to slikat da vidimo kako to izgleda jer na novome runneru sam ga vidio i predug je :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
evo
ne obracat paznju na polozaj topa i nosac jel je nabit samo na granu od kucelja tek tolko da se proba i cuje i isto tak je nosac napravljen za 2min tak da to negledate i nekomentirate
zavrsna obrada tope ja cak bolja od serdarevica
covjek se bar javi na mob i sve fino objasni i more se svakak dogovorit s njim za oblik i duzinu topa
ma sve sve sve :icon_thumright:
master_o_fight:
lijepo izgleda :happy3:
SlowRider:
--- Citat: black-rox - 26 Rujan, 2008, 01:22:46 ---Ovaj Remus je predobar cijeli carbon,ali jbg toga nema za scooter :'(
--- Kraj citata ---
Kako nema toga za scooter? Moj prijatelj ima isti takav na vxr-u samo nije cijeli top karbonski. Mislim da je taj Remus konkurent Serdarevicu, jedino nije po cijeni...
DaBo:
--- Citat: replcnt - 26 Rujan, 2008, 01:11:07 ---vidio sam shackal=zvuk sranje, nisam vozio skut al je zvuk odvrata
lastovčić=vozio, zvuk mi je odličan i skut je odlično išo
serdarević, vidio i zvuk i izgled i vozio sam
deaka sam samo vidio, zvuk je isto dobar kao lastovčić je
od tih prvi glas dajem serdareviću, pa deak, lastovčić pa shackal
serdo je daleko najbolji, najljepši dizajn ima :icon_thumright:
zato nemojte srat jer je spuh stvarno najbolji (poslije akrapa :toothy3: )
--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju