Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
black-rox:
--- Citat: hac - 24 Rujan, 2008, 20:04:23 ---a čuj mišljenje je ko šu..pak ,svako ga ima...........meni osobno je spuh bolji po zvuku od serdarovićama, a radi se u radioni koja proizvodi spuhove dugi niz godina
--- Kraj citata ---
Vidi se,a evo i moj frend radi spuhove IRSEL RACING tek je počeo ali vidi se da mu ide to :laughing9:
Evo i filmić kako to radi :laughing7:
http://www.youtube.com/watch?v=QUpsbc6LrvI&eurl=http://black-scooters.com/index.php?topic=1533.0
igor.sb:
--- Citat: black-rox - 24 Rujan, 2008, 20:00:08 ---
--- Citat: igor.sb - 24 Rujan, 2008, 19:59:12 ---
--- Citat: black-rox - 24 Rujan, 2008, 19:56:51 ---Užas ko gurla od peći lol čista bravarija,šta u ovoj fuckin državi svi žele neku brzu zaradu pa rade spuhove u hr je jedini Serdarević koji može biti pravim auspusima konkurencija,ovo ostalo je sve home-made bravarija :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
jesi ti kad cuo za atd dubravcic :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Jesam neš,ali me ni ne zanima :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
eto vidis svi su oni homa made bravarija, i svi zele neku brzu zaradu s tim spuhovima
pa tako i serdarevic, prvo je deak bio zakon za serdarevica se nije ni znalo, onda odjednom izbaci ko fol lijepe topove, svi odjednom serdarevic, sad serdarevic jede g#vn# kao sto znas i sam, pa ce sad svi opet na deaka, pa za koju godinu ce doci netko 5 i tako stalno u krugu
hac:
blak-rox ...svarno ne vidim razlog zašto sad šiljiš,napisao si da ti se spuh ne sviđa i ja sam ti rekao da imaš pravo na svoje mišljenje.....ne kužim........da se razumijemo ja ne bi nikad stao iza nečeg za šta ne mislim da je dobar proizvod
black-rox:
Neznam šta je sa Serdarevićem,ali meni se javi ja sam i danas s njime pričal i to je još on mene nazvao i pričali nekih 20 minuta i s njime se mogu sve dogovoriti i reć mu šta želim to dobijem,sada se s njime dogovaram za novi pet oval da i to isprobam,sutra bi mi trebal doć auspuh s db kilerom kojeg malo duže čekam,jbg malo se zakompliciralo,ai doć će spuh i kad se stavi zaboraviti će se svo čekanje :icon_thumright:
Ovo me frend Irsel zamolio da stavim:by irsel:evo,isto kao mikulic...uzeo cjev fii 100,i dobio sam rejsing cjev...konji glupi,ne znate sta je auspuh....da vam moja baba prodaje gace,kupili bi,samo da su jeftine....
hac:
--- Citat: rakitje00 - 24 Rujan, 2008, 20:08:03 ---hac daj mi molim te reci kolka je cijena tog spuha za baotina,jel cijela grana ili samo top...
--- Kraj citata ---
samo top....iskreno još nismo ni razgovarali o cijenama spuhova
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju