Općenito > Generalno o skuterima
Serdarevic vs ostali auspusi
igor.sb:
--- Citat: black-rox - 24 Rujan, 2008, 21:19:36 ---
--- Citat: master_o_fight - 24 Rujan, 2008, 20:55:45 ---jbt black-rox koliko hvališ tog serdarevića i pratiš svaki njegov korak možeš slobodno promijenit nick u serdarević_fan :happy3:
btw. topovi su mu ružni no svako ima svoj ukus :happy3:
--- Kraj citata ---
Nisam ja fan nego ono šta je dobro i lijepo moram reć,od kad sam ja stavio njegov spuh na motor svi su počeli stavljat,a koliko je ljudi preko mene kupilo njegove auspuhe i svi presretni i zadovoljni izgledom,kvalitetom i najbitnije performansama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jesi sta i zaradio usput, il barem auspuh gratis dobio :icon_tongue:
ak nisi ne kuzim cemu tolika galama na sva zvona zbog serde :dontknow:
hac:
--- Citat: ---a koliko je ljudi preko mene kupilo njegove auspuhe
--- Kraj citata ---
a u tom grmu leži žec......nemoj se brinut veliko je tržište, a svaka roba ima svog kupca
black-rox:
--- Citat: hac - 24 Rujan, 2008, 21:37:58 ---
--- Citat: ---a koliko je ljudi preko mene kupilo njegove auspuhe
--- Kraj citata ---
a u tom grmu leži žec......nemoj se brinut veliko je tržište, a svaka roba ima svog kupca
--- Kraj citata ---
Ne leži u tome zec,evo može ovako neka svi daju po jedan primjerak auspuha i lijepo ćemi ih sve testirat pa da vidimo koji je najbolji ja kažem da će na prvom mjestu biti Serdarević šta se tiče performansi,kvalitete i izgleda :icon_thumright:
zoki_NRG:
auspuh ko auspuh, svi zivi poceli radit spuhove u zadnje vrijeme...
probao vozit VX125 sa serdarevicem...motor ima bolji odaziv na gas, super se cuje po meni, odlicno ide....
ako ocete...stavim vam tu trku od nedjelje VX serdarevic vs VX deak pa vidite razlike
vozio sam Derbi GP1 250 sa serdarevicem, motor odlicno ide, kuceljom je samo izgubio
VX sa akrapovicem se gusio...
leo vinche 4 road...nis posebno...
svi garantiraju, necete nis izgubit...i jedino za koga sam cuo da je stvarno zadovoljan je serdarevic...svi kupili deak, kucelj a poslje serdarevica...valjda to nesto i govori....a jeftiniji je nego konkurencija
[SB]Replica 180:
evo mojih zapazanja:
gp1 250: - otvoreni deak(sirena ulaz) bolje prima gas, bolje ubrzanje
- serijski deak , bolji odaziv na gas, povecanje snage, pri startu odvaja prednji kotac....(da to nisam
svojim ocima vidjeo, ne bih vjerovao! ( kasnije prosiren ulazi ta snaga se istopila...)
- leo sbk za 250 .....komentar nista ;D
-akrap za 250 (s onih tomosa 250) ....s decibel kilerom.....gore neg nista :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju