evo samo da javim
UPALIOOOOOOOOOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEE JUCERRRRRRRRRRRR
Danas sam se cjeli dan vozo... malo karb jebe al strasno ide
sutra neke slikice opalim
Uglavnom, napravljen nosac, distanca izmedu selena da nebude blok u direktnom dodiru s nosacom, stavljen kiler od sp-a... i tako
Vibracija nema
dok se vozim je kao serijala pezo... Pustim gas isto nis, ali u leru trese jebeno
moram neki feder nabavit
sve u svemu zadovoljan, ali nemam volje vise ide mi nak**ra* vise... Nije mi se dalo ni slikat
sutra ili veceras puknem par slika
neki video i tako...
Mali pregled sta je napravljeno:
Nosac masine od 10mm flaha, na jednom mjestu je 15mm di dolazi na ramu, kod bloka je 10mm
Zavaren nosac za amortizer od sp-a
Novi semerinzi, brtve
Cilindar je manje vise nov, posto je tolerancija super, isto tako i karike 0,25
Napravljen nosac za kiler
Nosac za posudu ispod sica
Kada rjesena
Struja, jos treba samo slozit svjetla
Stavljen neki aka drag volan
..................
Neda mi se vise pisat uglavnom zajebancija ziva... ali najgore mi je kada me jebe npr šelna kao danas... ocu stegnit crjevo 100 šelni imam ni jedna ne pase i tako neke sitnice pa pozdim skroz
i to me kostalo zivaca kad me sitnica jebe... ili npr sajla od gasa kad me jebe i tako... strasno uglavnom lakse je bilo napravit nosac od masine i sve stavit gore nego pospajat hladenje...
eto stavim slikice neke i neki video... uglavnom skuter prebolesno ide, strasno, jos moram samo felgu rjesit...
I da jebe me jos upalim skuter sa cokom fino radi, savrseno, ugasim cok isto fino radi, dam gas, pustim on se ugasi.... Znaci vozim se al nikad nesmjem pustit gas smijem ali prije nego sto stane... Inace nevjerujem da vuce falsh posto u drugim otvorima gasa 2/4, 3/4, 4/4 fino radi samo ler jebe, isto tako ne reagira na ler nikako, kaze hac da moguce da su lamelice pa cu sutra to vidit...
pozz