Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zvucna i pojacalo za slusalice
Tomi_ZG:
--- Citat: Pulss - 28 Listopad, 2015, 00:06:31 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Listopad, 2015, 11:51:17 ---Pulss opet nisi napisao koja ti je namjena i koliko si spreman potrošit,mada mislim da je bolje da nejdeš na headamp pošto solidniji koštaju preko 2000kn,pretpostavljam da se toliko nećeš isprsit ;D
--- Kraj citata ---
Namjena je za amo rec normalno koristenje, najvise muzika, filmovi, pa gejming uz skype i tako. :toothy3:
--- Kraj citata ---
Opet nisi napisao koliko para misliš dat ;D
Svejedno izbaci headamp zbog relativno visoke cijene i idi na neku bolju karticu,čisto radi financija,a i pošto pretpostavljam da kao prosječan slušaoc možda i nećeš čut razliku pa da ne plačaš 3x više.
Sad koji karticu to ne znam,nije moje područje,ja sam više za hifi hardver.
dabar_solta:
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Listopad, 2015, 11:51:17 ---Pulss opet nisi napisao koja ti je namjena i koliko si spreman potrošit,mada mislim da je bolje da nejdeš na headamp pošto solidniji koštaju preko 2000kn,pretpostavljam da se toliko nećeš isprsit ;D
--- Kraj citata ---
kakve veze ima namjena s kvalitetom zvuka i s cjenom. te skupe gluposti su za one tipove koji daju za obicne kabele po sto eura.
ako su sluse 32 oma, pa ce mu dovoljno glasno radit na svemu u sta se mogu ustekat, samo je pitanje koliko kvalitetno.
uzmi onu creative zvucnu ima dobro pojacalo za sluse, kvalitetan dac i adc i pretpojacalo za mic, plus toga mos 5.1 linijski izlaz ustekat i imas dolby dekoder i dts na njoj ,thx certifikat sta je izmireno 100db dinamike u realnim uvjetima s jeftinin napajanjen od kompa,bez odvajanja mase(naravno na 24/96).
da se nac za 400tinjak kn po ebayu . sound blaster xfi usb 5.1
Tomi_ZG:
Sve ima veze,fala bogu u tom "hobiju" sam jedno 11-12 godina i do sada sam potrošio poprilično tisuća eura na komponente i zvučnike,svašta mi je prošlo kroz kuću tak da imam nekaj iskustva.
Imam i ja frenda kojem njegova linija svira bolje(njegove riječi) nego moj sistem koji je doslovno 15X skuplji,bitno da mu trese prozore i bog te veselio,ostalo nema veze ;D
Samo ja nisam jedan od onih koji će te uvjeravat da moraš kupit skupe i ne znam kakve stvari da valja,prvo ne pate svi na to,drugo nije im toliko bitno,a i na kraju to puno i previše košta,ja sam toga svjestan.
Mada sam i ja počeo sa raznim da ne velim kramama,a kak su apetiti rasli,tak se išlo na bolje,a slagalo se po mogućnostima.
eladio:
malo da se nadovezem ..asus xonar (razni modeli) je vrlo popularan.. imao jednu i zao mi je sto sam ju prodao.. asus xonar DX :redface:
sada imam također vrlo dobro integrirano rjesenje "Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in rear audio amplifier, Creative SoundBlaster X-Fi MB3 gaming audio suite" i također miljama boje od obične integrirane :headbang:
...ali koristim slušalice :icon_biggrin: , superlux hd 681 evo :headbang:
dabar_solta:
--- Citat: eladio - 28 Listopad, 2015, 14:22:08 ---malo da se nadovezem ..asus xonar (razni modeli) je vrlo popularan.. imao jednu i zao mi je sto sam ju prodao.. asus xonar DX :redface:
sada imam također vrlo dobro integrirano rjesenje "Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in rear audio amplifier, Creative SoundBlaster X-Fi MB3 gaming audio suite" i također miljama boje od obične integrirane :headbang:
...ali koristim slušalice :icon_biggrin: , superlux hd 681 evo :headbang:
--- Kraj citata ---
ja koristim hd668b :) . da se nadovezem, novija rjesenja na ploci uopce nisu losa samo eto bolje je kad je odvojeno , recimo meni je dac je prominia 5-6 razlicitih konfiguracija i uvik iman isti zvuk bez obzira na komp i drivere i jeli jeftino napajanje/losa regulacija na ploci u kompu .
@Tomi_ZG baš to šta si toliko potrošia ne znaci da tvoj frend ne cuje tvoju opremu ko neko smece jer je navika na svoju a ti na svoju to sad pricas o tome kome šta paše , ovde je tema coviku preporucit tehnicki ispravno rjesenje za dat nekih zdravih 100mW u 32 oma . sa sta razumnijon cjenon po mogucnosti .
zanima me baš , koji dac koristiš u tom tvom sistemu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju