Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zvucna i pojacalo za slusalice
Pulss:
Dobia san ove slusalice od cure na poklon http://sonusart.hr/audio-technica-ath-m40x-slusalice.html :love7:
Pa me sad zanima koju zvucnu i pojacalo da uzmen. Mislin da pojacalo nije must have, al da zvucna je. Medutin ako bi pojacalo pomoglo onda definitivno bi ga uzea.
Gledan ovu Asus Xonar 7.1, samo ima dosta verzija pa mi nije jasno vise koju.
Tomi_ZG:
Pojačalo za slušalice bi im podiglo zvuk za dva koplja naspram da su samo uštekane di god.
Novu zvučnu zaboravi jer većina boljih pojačala za slušalice ima integriran DAC(digitalno analogni konverter) tak da ga spojiš s kompom preko sadašnje zvučne najbolje sa koaksijalnim kabelom ak ima takav izlaz,ak ne onda igra i usb i optika.
Pogle na sonus art stranici mislim da ima par modela,da ne duljim uzmi ono kaj najviše možeš i hoćeš platit.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Pulss - 22 Listopad, 2015, 13:49:44 ---Dobia san ove slusalice od cure na poklon http://sonusart.hr/audio-technica-ath-m40x-slusalice.html :love7:
Pa me sad zanima koju zvucnu i pojacalo da uzmen. Mislin da pojacalo nije must have, al da zvucna je. Medutin ako bi pojacalo pomoglo onda definitivno bi ga uzea.
Gledan ovu Asus Xonar 7.1, samo ima dosta verzija pa mi nije jasno vise koju.
--- Kraj citata ---
provjerena kombinacija sa tim sluskama je zvucna od native instrumentsa. traktor audio 2. i jos ako imas iphone/ipod dobijes kabel da moze zvucna u njih. ta zvucna ima isti cip kao i audio 10 koja kosta 5000kn.
bitnije je sto mislis slusati na tome i u kojem formatu da bi imao dobru kvalitetu. ali ako nisi prezahtjevan ili prosjecan sto se tice zvuka navedena kombinacija ce te zadovoljiti. cak i vise nego vecina ljudi opce kuzi razliku
Drnda:
ja koristim breakaway program kao driver zvucne i ogromno poboljsa kvalitetu, plus sto mi serijska zvucna na laptopu ima neki svoj program za konfiguriranje zvuka.. a pojacalo mi je pioneer vsx 917v , prije sam imao neke bolesne slusalice od 800 kn ali kako su otisle u vjecna lovista sada koristim neke od Numarka i sasvim ok zvuk imaju... btw, sa ovim breakawayem se osjeti ogromna razlika na zvucnicima bez njega i s njim ( pionner cs3070 )
dino73n:
Ja imam UltraSone HFI 580($200 retail cijena) slushe i na kompu ih tjeram sa xonar dgx koja je prilicno jeftina kartica al je namjenjena specijano slusalicama i ima integrirano pojacalo za slusalice i odlicna je kombinacija. Kad ih spajam na smartphone onda koristim portable pojacalo FiiO E11 i to takodje zvuci strasno dobro a i imam i SanDisk SansaClip+ digitalni audio player koji je cudo od uredjaja. Tako malen a tako mocan da sa lakocom potjera ozbiljne slusalice i zvuci predobro za svoj cijenovni rang.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju