Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zvucna i pojacalo za slusalice

<< < (4/11) > >>

Tomi_ZG:
Šteta ne iskoristit ak denon to podržava.
Koje kutije imaš u planu?
Ak imaš mogućnosti probaj kakav wharfedale,monitor audio ili kef,ovak na grubo bi to trebalo dobro radit s denonom,al treba probat.

dino73n:
Plan su mi Tannoy Mercury V4i kutije s tim ako ih mognem naci ocuane polovne za neku normanlu cijenu,ne daje mi se bas skoro 500 eura za nove.

Tomi_ZG:
Ne znam točno od kud si al tu je nemoguće nać nekaj očuvano i novijeg datuma za normalnu cijenu preko oglasnika,ak je paženo onda je cijena nabijena skoro ko u dućanu,ak je jeftinije onda je poluubijeno,a ja sam bolesnik na te stvari i sve mora bit top stanje,zato sam svaku komponentu i zvučnike kupovao isključivo novo,jbg skuplje je al barem znam kaj imam,jedino me boli kaj sam za cijenu sadašnjeg sistema da sam kupovao polovno mogao imat dva koplja bolji sistem koji bi se mogao smatrat jebeno ozbiljnim,daleko od toga da je ovaj loš samo nije to to,mada sad malo bogohulim al tak to ide  ;D

dino73n:
Iz Bosne sam,tuzlanska regija. Nadje se kod nas na oglasima nekih primjeraka,najbolje je uzet od nekog audiofila u usponu koji sad hoce nesto bolje pa prodaje ono sto ima. Bas maloprije sam gledao i ima u nekog gospodina mercury v4i za 220eura. Mozda i kupim...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Pulss:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Listopad, 2015, 11:51:17 ---Pulss opet nisi napisao koja ti je namjena i koliko si spreman potrošit,mada mislim da je bolje da nejdeš na headamp pošto solidniji koštaju preko 2000kn,pretpostavljam da se toliko nećeš isprsit  ;D

--- Kraj citata ---
Namjena je za amo rec normalno koristenje, najvise muzika, filmovi, pa gejming uz skype i tako.  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju