Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
odvidaj inbuse,onda ce ti ispast stapovi,a ako oces i stapove rastavit imas s donje strane unutra jos jedan inbus koji odvidas
znaju bit osiguraci gore ispod tih cepova.pogledaj prije nego cupas da ti ne puknu.Tak je bilo kod srke i derbija gp1 kad sam skidao vilice.
Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 17:46:47znaju bit osiguraci gore ispod tih cepova.pogledaj prije nego cupas da ti ne puknu.Tak je bilo kod srke i derbija gp1 kad sam skidao vilice.kod sr-ke ima imaju osiguraci.ali sr-ka ima plasticne cepove tak da je to jednostavnije od ovog kad neznam dal ce ulje iscuriti ako odvrne cepove
Citat: neer - 25 Rujan, 2008, 17:50:29Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 17:46:47znaju bit osiguraci gore ispod tih cepova.pogledaj prije nego cupas da ti ne puknu.Tak je bilo kod srke i derbija gp1 kad sam skidao vilice.kod sr-ke ima imaju osiguraci.ali sr-ka ima plasticne cepove tak da je to jednostavnije od ovog kad neznam dal ce ulje iscuriti ako odvrne cepove pa daa, tog se bojim, zato i pitam, da li smijem odvrnut, jer nemogu drugačije, ovo sam pokušo šarafcigerom odvojit al neide više od 1-2mm
inacese to odserafljiva kompreskorskim pistoljem i imbus nastavkom...jel je jako stenguto da ulje ne iscuri van i tak...nadam seda si si izmjerio kolko ulja ima u vilicama da znas pposlje tonco vraitit natrag...jel ako je previse izbijat ce ti smeering pritisak a ako premalo onda prodadati i lupati.