Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kros kacige - vase misljenje

<< < (2/4) > >>

balki:
Treba vidit i homologaciju jer pretpostavljam da onaj E.. broj neodgovara zahtjevima cestovne legalne upotrebe.

alentje:
Ja kad sam uzimao ovu HJC Clown gledao sam da ima homologaciju, a pored toga u Bosni to niko ne gleda

JosipMarijanovic:

--- Citat: balki - 11 Listopad, 2015, 22:34:28 ---Treba vidit i homologaciju jer pretpostavljam da onaj E.. broj neodgovara zahtjevima cestovne legalne upotrebe.

--- Kraj citata ---

Upravu si. Na vecini kaciga ne odgovara. Ali postoje oni kojima i odgovara. Postoje oni kao hibridni modeli koji imaju vizir ma sebi a izgledaju kao cross kacige.

Meni hladnoca nije bila problem sa quadom kroz 30cm snijega pa na vise. A bilo je brzine do 80km/h.  Ali to je do pojedinca. Kista te u njoj dotuce do kraja pa joj je to veliki minus. Ali za prasinu, kamenje, sumu, jako sunce, blato i takve uvijete "krovic" na njoj odradio posao kako treba dok integralka dobije sve po viziru

avr freak:
uvijek sam jedno imao za cestu a drugo za cross motor u tvojem slučaju skuter. Prava cross kaciga košta svi znamo koliko, pošto
ne voziš motocross ne vidim svrhe da si ju uzmeš. Izdvoji novce za pravu kacigu i imaš ju za neko vrijeme, jer ako drugu
godinu ili onu tamo uzmeš nešto jače nebi ti htio biti u koži kaj ona radi na 100+ km/h kak ti je Josip napisao.
Na cross motoru kad teraš treča četvrta osječaš itekakav otpor uz sve ostale stvari tako da moje mišljenje je ne za cestu.
Nekad fora izgleda ali velim razmišljaj u budućnost.
Isto tako ako uzimaš pravu cross kaciju kaj budeš onda stavil na nju obične naočale sa ebaya za 100kn? Pravih naučala
ispod 300-400kn nema, kišu zaboravi u njoj.

te-te-ac:
imas ovakih hibrida od kaciga koje ce ti mozda bolje odgovarati, moguce je skidanje "šilta"i vizira pa mozes kombinirati kako ti odgovara...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju