Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kros kacige - vase misljenje
alentje:
Sta vi kontate o kros kacigama na skuteru? Dali opasno izgleda ili je bezveze? Ja sam sebi skoro uzeo HJC Clown kros kacigu i mogu reci da sam prezadovoljan, i preopasno izgleda. Isto se prica da preko 60 vuce glavu unazad ili ako se okrenes ljevo-desno isto zna vuci. Evo ja sam isao barem 90 i nisam nista osjetio. Da cujem vasa misljenja :icon_biggrin:
MarinM:
meni super izgleda,pogotovo ako cimas i tako te gluposti :toothy3:
JosipMarijanovic:
--- Citat: alentje - 11 Listopad, 2015, 21:12:35 ---Sta vi kontate o kros kacigama na skuteru? Dali opasno izgleda ili je bezveze? Ja sam sebi skoro uzeo HJC Clown kros kacigu i mogu reci da sam prezadovoljan, i preopasno izgleda. Isto se prica da preko 60 vuce glavu unazad ili ako se okrenes ljevo-desno isto zna vuci. Evo ja sam isao barem 90 i nisam nista osjetio. Da cujem vasa misljenja :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ako imas slab vrat onda te vuce. Na 50 kubika je okej cross kaciga ali preko 100km/h gps-a te vuce puno vise nego integralna kaciga. Nosim i jedno i drugo ali nekako mi je cross ipak bolje na quadu voziti jer ima svoju funkciju zastite od blata, vode i ostalog puno bolje od integralke
alentje:
Aha, nije mi dostupno nista sto ide preko 100 pa nemogu nista reci ali meni djeluje ok. Isto cujem da je kros kaciga za preko ljeta extra jer je dobra ventilacija.
Rox-Rab:
Imao sam je kad sam uzeo svoj prvi skuter i nikad vise, veliki propuh,zimi ju je nemoguce nosit zbog hladnoce, uz kacigu se moraju uzet i cvike koje su od 200kn pa na vise, na vecim brzinama ne cima glavu nego vuče rekao bih to tako, osim sto lijepo izgleda ne vidim neku korist od nje :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju