Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kros kacige - vase misljenje

<< < (3/4) > >>

Matija97:
Jel moze neko iz osobnog iskustva rec nesto vise o tim,ja bi to tako nazvao,enduro-sm kacigama?Gledam vec neko vrijeme tako nesto uzet,naravno nesto malo jeftinije posto za marushin ili tako nesto bas i nemam,a opet da nije neko smece  :dontknow: :icon_thumright:

firkefica:

--- Citat: Matija97 - 14 Listopad, 2015, 12:08:10 ---Jel moze neko iz osobnog iskustva rec nesto vise o tim,ja bi to tako nazvao,enduro-sm kacigama?Gledam vec neko vrijeme tako nesto uzet,naravno nesto malo jeftinije posto za marushin ili tako nesto bas i nemam,a opet da nije neko smece  :dontknow: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imas scorpion za 1200 takve... jos imas pumpicu u njoj da ti se obrazi unutra "napuhnu"

Matija97:
Nisam se bas previse bavio trazenjem neke dobre kacige al mogo bi.Scorpion mi se cini dost kvalitetan,cak mi se cini da sam vidio na mx-u njihove kacige,to mi nekak govori da nisu lose  :dontknow: Kad bi recimo uzimo nesto od tih "dual sport" kaciga,kakve su sto se tice buke,propuha i propusnosti(konkretno mislim na neku kisu)?Razmisljao sam uzet cross kacigu ali jednostavno ne isplativo,sto zbog dodatnog troska za naocale,sto zbog kise koju mogu zaboravit(mislim,rijetko se vozim po kisi tako da mi to i nije neki problem),buke(to mi takoder nije neki veliki problem ali ne volim kad mi sisti pored uha vjetar,volim kad cujem oko sebe ali to sistanje me ubije) i na kraju onoga sto je neko spominjao da voli vuc na vecim brzinama..

firkefica:

--- Citat: Matija97 - 14 Listopad, 2015, 12:58:06 ---Nisam se bas previse bavio trazenjem neke dobre kacige al mogo bi.Scorpion mi se cini dost kvalitetan,cak mi se cini da sam vidio na mx-u njihove kacige,to mi nekak govori da nisu lose  :dontknow: Kad bi recimo uzimo nesto od tih "dual sport" kaciga,kakve su sto se tice buke,propuha i propusnosti(konkretno mislim na neku kisu)?Razmisljao sam uzet cross kacigu ali jednostavno ne isplativo,sto zbog dodatnog troska za naocale,sto zbog kise koju mogu zaboravit(mislim,rijetko se vozim po kisi tako da mi to i nije neki problem),buke(to mi takoder nije neki veliki problem ali ne volim kad mi sisti pored uha vjetar,volim kad cujem oko sebe ali to sistanje me ubije) i na kraju onoga sto je neko spominjao da voli vuc na vecim brzinama..

--- Kraj citata ---
onda je zbog tih razloga bas ne trebas kupit... fora izgleda i to sve stoji ali funkcija osim na mxu i smu nema

Drnda:
kako lijepo unisti usi i vrat na 130+kmh  :toothy11:
imam ja vec 3 godine mx kacigu uz integralnu, mx je uvijek bilo za atv i skuter namijenjena, eventualno motor po gradu, ali sve ostalo unisti te propuh unutra, umara glavu i vrat zbog otpora zraka, pogotovo na okretanju lijevo desno na vecoj brzini, cim pada kisa mokar si, bucnije je sve puno i bole usi na dalje relacije... al za ljeto je zakon jer ti nije vruce nikada...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju