Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
a ček ja sam mislio da ne postoji doppler za pežu? izgleda da se suhy sam po sebi posro..
Daj bokte kaj ste se najeli bunceka,dajte si popijte rakiju za smirenje
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Citat: SF2 Freak - 07 Listopad, 2015, 11:14:11Ja se vozim a ti serafis. Jel ti i jedan cvajo van ulice izasao. Nije jer pojma nemas. Kad si to priznas lakse ces zivjeti. Hah pezo nejde, a kolko km na grbaci ima ... Vise neg svi tvoji linezo zajednoo i prikolice s otpada. Ja se vozim pitaj decke iz Ri tko je bio a tko nije bio tamo jer nije znal karb nastelat... Mogu jos dosta prumjera bacitida se vratim na ovo.. kad voliš tolko putovati i hvaliti se daj nas malo podjseti kak ti je bilo na pagu i kak ti je ko fol neko pokušo ukrast skuter, jadna pežola krepala pa te mislav s prikolicom vozio za ZG a ti prodavo maglu ovdje kak je svemočni ultra super kvalitetni pežo pouzdan za daljnja putovanja.... suhi puno kenjaš govana od posnog sira i čokolade .. po mog cvikavog rallya nikad nije trebalo prikolicom dolazit, kad smo u VT išli i kad je cviko upalim ga i vozi dalje. došo sam u vt i vratio se nazad. nije trebalo prikolice a jadnom peži je puko super ultra kvalitetni auspuh od 2800kndanas si se više puta posro sam po sebi i dalje se ideš svađat i prepirat...
Ja se vozim a ti serafis. Jel ti i jedan cvajo van ulice izasao. Nije jer pojma nemas. Kad si to priznas lakse ces zivjeti. Hah pezo nejde, a kolko km na grbaci ima ... Vise neg svi tvoji linezo zajednoo i prikolice s otpada. Ja se vozim pitaj decke iz Ri tko je bio a tko nije bio tamo jer nije znal karb nastelat... Mogu jos dosta prumjera baciti