Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji auspuh za apriliu sr.
Tomi_ZG:
Cijela kobasica al nek ti kolega kaže :toothy12:
Po meni se više preveć filozofira s tim spuhovima na piaggiu,ak imaš do 90kg bilo koja reza na njemu ide dobro uz multivar,neki jače neki slabije al svi jako dobro za serijalu ak je zdrava mašina,ak se kupuje novo meni recimo yasuni r od 1500kn ne vrijedi duplo koliko košta više od tt-a od 800kn,nadodaš bolje još 200kn i kupiš drevo,a od novih spuhova mi je iako ne volim taj naziv best buy giannelli rekord,po našim dućanima ih je na akciji znalo bit po 950kn
deni-scott:
Njegova aprilija je iz salona kupljena jos se nije ni razradila pošteno :toothy12: :) :icon_thumright:
aragonY:
Slazem se sa denijem, da nije malo rano za rezonju? :icon_tongue: sad ce ti kraj sezone, malo ces zaboraviti preko zime kako ide pa ce ti opet biti zabavan. Strpi se prvu hiljadarku km pa onda radi sta te volja jer nije preporucljivo tjerati skoro pa novu serijalu u neke tamo velike okretaje dok se ne razradi to bih ti ja preporucio.. pa sad kako hoces
:headbang:
deni-scott:
Nek se strpi ;D ;D jos nema ni polozeno :)
Iwo SR Tuono:
uzmes novi zxr,dobijes s njim sve sta ti treba jedino jos moras diznu kupiti i ustelat karb i to je to. Za pocetak dovoljno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju