Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji auspuh za apriliu sr.
ReapreKapula:
Pozdrav, kupio bih si neki dobar auspuh za serijski skuter bez blokade, ali zanima me koji da uzmem i koja je mašina u aprili sr50r(godina proizvodnje 2015, znaci kupio sam novog skutera u 6mj) i koje bi rolice tu išle?
ljubo46:
naj bolji auspuh je Yasuni R a jesi li to spreman platiti? :icon_biggrin:
ReapreKapula:
Nekako mi se vise svidja Leo vince zx sl kromirani :toothy9:
OUC AIR:
trebo bi si nabavit određene rolice gramaze to ti moze preporucit koje gramaze tu neki kolega
te federe na kuplungicu stavit druge boje i onaj jedna deblja opruga koja je pokraj kuplunga nek ti neki kolega
kaze koja boja te opruge nije ti nista od navedenog skupo i dizna jedna 10 kn otprilike trebo bi kupit dvoje ili tri
da mozes vidjet koja ce mu najbolje odgovarat jer ce pomoci auspuhu da se pokaze u boljoj izvedbi
steeef:
--- Citat: OUC AIR - 03 Studeni, 2015, 11:14:24 ---trebo bi si nabavit određene rolice gramaze to ti moze preporucit koje gramaze tu neki kolega
te federe na kuplungicu stavit druge boje i onaj jedna deblja opruga koja je pokraj kuplunga nek ti neki kolega
kaze koja boja te opruge nije ti nista od navedenog skupo i dizna jedna 10 kn otprilike trebo bi kupit dvoje ili tri
da mozes vidjet koja ce mu najbolje odgovarat jer ce pomoci auspuhu da se pokaze u boljoj izvedbi
--- Kraj citata ---
majkemi bas si mu pomogo,najbolje je dok nest neznas da nist ni ne napises..
@ kapula, yasuni je bolji spuh al leovince je jeftiniji :)
piaggio 50 lc masinu imas na skuteru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju