Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji auspuh za apriliu sr.
deni-scott:
Iwo SR Tuono mislis da je pametno stavljat na skut koji se jos nije razradio :icon_scratch:
Macak sf:
--- Citat: deni-scott - 04 Studeni, 2015, 13:51:48 ---Iwo SR Tuono mislis da je pametno stavljat na skut koji se jos nije razradio :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Evo ako te bas zanima osobno sam na svoju sr-ku stavio yasunia-r na nekih 350 km kada sam skinuo blokadu i sad ima nekih 6000 km i ide ko i prvog dana kada sam ga ugradio...
avr freak:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Studeni, 2015, 10:42:27 ---uzmes novi zxr,dobijes s njim sve sta ti treba jedino jos moras diznu kupiti i ustelat karb i to je to. Za pocetak dovoljno
--- Kraj citata ---
to kaj dobije sa Zxom može baciti u smeće, barem zadnja dva koje sam ja kupovao. Te fedriče i rolice
bolje ne stavljati gore sad jedino ak se neke promjenilo u zadnje dvije godine.. ostalo se slažem da,
diznu trebaš par brojeva veču i peglaj.
Pa koliko ti ima km skuter opće? Ako je ispod 1000 ja bi ga pustio neka se razradi još iako on je več razrađen
kako treba i sjelo je to ali čemu forsirati. Vidim da ni vozačku nemaš pa daj si prvo to riješi pa onda ovakve stvari posložiš :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: avr freak - 04 Studeni, 2015, 14:06:31 ---Vidim da ni vozačku nemaš pa daj si prvo to riješi pa onda ovakve stvari posložiš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znaš da će te poslušat :laughing7:
Ma meni je malo forsanje s tom razradom od 1000km na cvaji 50,ja sam na svom skinuo blokade nakon cca 200km i peglaj dalje,pa ispalio sam na mozak već do doma par kilometara,a i ta razrada je ubiti klanje,jer dok je skuter nov već na 35 počne prevrtavat,pa ti to istrpi.
avr freak:
joj složiš kit i cepaš full gas nakon 3 puna tanka tako da ovih 1000 je previše
ali se ujedno i oni ograde s garancijom a i mora sve sjesti hoće neče ;D
inače po manualu iz Yamahine tvornice ide ovako. Promjena klipa cilindra, ostaviti motor da se ugrije
na radnu temperaturu. Ugasiti ga i klip ostaviti u najvišot točki dok se potpuno ne ohladi. Nakon toga
cepaj i ne smije mu ništa biti. Nama je to Šipek pričal, veli dečki pa kam bi mi došli kad bi razrađivali
motore. Sad ima neke malo u toj razradi sigurno, ali sve je to pitanje toga kak je složeno i u kakvom
je ostatak dijelova stanju.
Dal me bude poslušal ili ne to je njegovo, ja isto pametujem a nemam vozačku jer čekam drugu godinu
da navršim 24 i položim A jer nema smisla sad ići to plačat dva puta da imam A2 a vozil sam se esve ukupno od kad sam kupio vxra 2t km.
On ako si ga je baš zacrtao neka kupi, složilo se bude :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju