Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Derbi GP1 Revolution  (Posjeta: 1595 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kreso.kramar

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Derbi GP1 Revolution
« : 03 Listopad, 2015, 17:06:04 »
LP
Novi sam na forumu i sorry ako sam je na pogresnom mjestu otvorio al nemojte je brisat niti premjestat zato sto se ne snalazim.
Kao sto samo ime kaze zanima me ovaj skuter.Izgleda predobro.Po izgledu su mi yamaha aerox i aprilia sr 50 igrackice.Derbi je znatno veci sto mi se svida.Mene zanima model Revolution tocnije onaj sa lancanim prijenosom.
1.Kolika je max brzina jer sad imam keewaya fact nkd i moze samo 55kmh.Ako ne moze preko 80 da odustanem.
2.Postoji li neka veca mana skojom su se drugi sustrali.Procitiao sam negdje da slabo vuce uzbrdo.
3.Iako mi nije bitno zanima me koliko trosi.U mene ovaj keeway trosi 8 litara a sve je serisko  :sad1:
4.To kako vi kazete tunig jel bi ga mogao pojacat da ide preko 100kmh koje bi djelove trebao kupit i koliko bi doslo ukupno.
5.Recite mi vasa iskustva sa njim.Procitao sam negdje mu je zavrsna obrada veoma losa i da korz sve plastike curi voda.
6.Jeli protuzakonito pojacavat skuter jer mi je sad rekao rodak da u Holandiji je

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
Odg: Derbi GP1 Revolution
« Odgovori #1 : 03 Listopad, 2015, 19:10:39 »
LP
Novi sam na forumu i sorry ako sam je na pogresnom mjestu otvorio al nemojte je brisat niti premjestat zato sto se ne snalazim.
Kao sto samo ime kaze zanima me ovaj skuter.Izgleda predobro.Po izgledu su mi yamaha aerox i aprilia sr 50 igrackice.Derbi je znatno veci sto mi se svida.Mene zanima model Revolution tocnije onaj sa lancanim prijenosom.
1.Kolika je max brzina jer sad imam keewaya fact nkd i moze samo 55kmh.Ako ne moze preko 80 da odustanem.
2.Postoji li neka veca mana skojom su se drugi sustrali.Procitiao sam negdje da slabo vuce uzbrdo.
3.Iako mi nije bitno zanima me koliko trosi.U mene ovaj keeway trosi 8 litara a sve je serisko  :sad1:
4.To kako vi kazete tunig jel bi ga mogao pojacat da ide preko 100kmh koje bi djelove trebao kupit i koliko bi doslo ukupno.
5.Recite mi vasa iskustva sa njim.Procitao sam negdje mu je zavrsna obrada veoma losa i da korz sve plastike curi voda.
6.Jeli protuzakonito pojacavat skuter jer mi je sad rekao rodak da u Holandiji je

1.taj skuter ne postoji. Postoji Derbi GP1 50 Racing
2. Maksimalno serijski ide 80km/h gps.
3. Skuplji je od ostalih za odrzavanje jer ima lanac koji je osjetljiv ako se ne pazi na njega.
4. Trosi oko 4 litre.
5. Mozes ga pojacati sa budzetom oko 2500kn i ici ce preko 100km/h ali onda je jos vise osjetljiv.
6. Sta ti cini razliku jer kroz plastike curi voda? Pa vozis se iznad plastika, ne ispod. Jedino ako volis prati plastike iznutra pa je to drugi par rukava.
7. Da, protuzakonito je dirati bilo sto po skuteru. Nesmijes ni blokadu skinuti.

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #2 : 03 Listopad, 2015, 21:40:39 »
maksimalna brzina ti je 45 legalno za sve ostalo je tvoja stvar
samim time mozes ostati na keewayu

ako te brine krajnja polozi vozacku i kupi veci skuter

Offline kreso.kramar

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #3 : 04 Listopad, 2015, 08:19:54 »
s
« Zadnja izmjena: 04 Listopad, 2015, 08:24:37 kreso.kramar »

Offline kreso.kramar

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #4 : 04 Listopad, 2015, 08:23:27 »
LP

1.taj skuter ne postoji. Postoji Derbi GP1 50 Racing
2. Maksimalno serijski ide 80km/h gps.
3. Skuplji je od ostalih za odrzavanje jer ima lanac koji je osjetljiv ako se ne pazi na njega.
4. Trosi oko 4 litre.
5. Mozes ga pojacati sa budzetom oko 2500kn i ici ce preko 100km/h ali onda je jos vise osjetljiv.
6. Sta ti cini razliku jer kroz plastike curi voda? Pa vozis se iznad plastika, ne ispod. Jedino ako volis prati plastike iznutra pa je to drugi par rukava.
7. Da, protuzakonito je dirati bilo sto po skuteru. Nesmijes ni blokadu skinuti.

Naravno da postoji
Zapravo postoje tri model
GP 1 Racing
GP 1 Open
GP 1 Revolution

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #5 : 04 Listopad, 2015, 08:30:19 »
postoji ti open kaj je standardna konfiguracija motora odotraga i kaj je najjeftinije za slagati ikaj
jer sve pase s nrg raner i slicnih skutera i imas drasticno nize odrzavanje

i imas racing koji ima centralnu masinu i lanac
i taj motor iz prve ruke znam i to je muka isusova za slagati, predelavati
a i za voziti nije nesto jer mi se ne svida raspodjela tezine

moje misljenje je da ga za sebe nebi uzeo
al kome se svida taj ce ga kupiti
o ukusima se ne raspravlja
al stoji je da imas 2 tipa (mehanicka izvedba) s vise naziva jer su nazivi samo graficke izvedbe odnosno "teme"
i kojeg ti odaberes je tvoja stvar