Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koju sliku odabrati?

<< < (2/3) > >>

avr freak:

--- Citat: Corector - 15 Rujan, 2015, 12:26:57 ---Kolko po tebi vrijedi slika Dine Trtovca?

--- Kraj citata ---

po meni i za mene ništa, logično. Da je može prodati i zaraditi na njoj duplo,
nebi ju davao makar ona vrijedila neznam koliko..

Tomi u pravu si i odmah odrežeš jer je tako i najednistavnije, zamjene me
ne zanimaju i bok. Ne zamaram se opće s takvim ljudima ;)

100 ljudi 100 čudi kak bi se reklo  :icon_thumright:

anabellas:
Aj da je ponudio sajlu od lifta , al cd-e .. haahah

Taj slikaj je kao poznatiji malo al apstraktne motive ima , izgledaju slike ko da namazes kotac farbom na centralnoj nogari , iza platno i gaassss ;D

Sent from my D6603 using Tapatalk

zvonkec92:
ako se sad nisam slagiro, necu nikad...   kakav mrtvi dino kakve picke materine, svako bi danas mlatio kurcem po platnu i bio umjetnik i da pare same padaju s neba, hau jes nou..  kad mu ta slika vrijedi 8000kn kaj ju ne proda za 4000 i kupi skuter..

The Nightrider:
Ja bi definitivno išao na Mersada Berbera, slike iz serije "Djevojka i konj", i to na aukciji od Krivića ako ga se sjećate  ;D

http://www.jutarnji.hr/covjek-koji-je-aukcije-slika-pretvorio-u-teatar-apsurda/285275/

GUGY:
Cemu se bahahatit pljuvat po covjeku itd.. Jednostavnu mu odgovori da te takve zamjene ne zanimaju.. I ostao si Gospodin. A s ovakvim ponasanjem i komentarima se stjece dojam da si maloumna neinteligentna osoba s manjkom osobnosti pa frustracije ljecis preko tipkovnice. Ako je lik kulturno pitao kulturno mu odgovoris i stvar rijesena.

Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju