Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koju sliku odabrati?
Corector:
Pokušavam prodati skuter unatoč tomu što se služim s njim. Stavio sam ga u oglas i sad imam dileme, što mislite o ovim ponudama i koju za koju sliku bi vrijedilo upitati?
--- Citat: ---Poštovani,
da li bi skuter zamjenili za sliku 1x1metar akademskog slikara Dine Trtovca,cijena slike je 8000 kuna i dajem ju u zamjenu. Slika je na njuškalu pa ako ste zainteresirani za zamjenu pogledajte.
Lp
--- Kraj citata ---
Ili ovo
--- Citat: ---Vrlo poštovani(a), javljam Vam se iz Zagreba. Našao sam na Njuškalu, među ostalim brojnim ponudama, i Vašu ponudu za Piaggio skuter. Rado bih ga kupio, ali kako je nama penzionerima financijska konstrukcija uvijek veliki problem, na žalost, bio bih Vas slobodan pitati da li bi za Vas došla u obzir i zamjena za nešto drugo, osim prodaje. Naime, posjedujem vrlo lijepu i vrijednu zbirku slika i skulptura, a kako znam i sam da je danas u vrijeme recesije umjetnine teško prodati po realnoj (ili čak po nerealno niskoj) cijeni, bio bih Vam voljan za skuter dati u zamjenu sliku (ili slike) čija je tržišna vrijednost (ponavljam, vrlo je teško to danas po takvoj cijeni prodati) mnogo viša nego bi bila vrijednost koju navodite za skuter. Također posjedujem i lijepu kolekciju CD-a stranih proizvođaća, sve kao nove, s vrlo poznatim pjevaćima, pa bi ako bi se složili i to bi s moje strane došlo u obzir.
Žao mi je što Vam sa svojim upitom možda oduzimam vrijeme, ne bih to želio, ali je nažalost takova situacija i jedini moj način da dodjem do skutera, Vama je isto sigurno jasno da bih i ja radije, kada bih bio u stanju, jednostavno isplatio cash i tako završio posao kupoprodaje, ali nije mi to moguće. Ukoliko bi možda bili zainteresirani, rado ću Vam na Vašu e-mail adresu koju bi mi dali poslati fotose slika i CD-a.
Još Vam se jednom izvinjavam na možda neuobičajenom pitanju, te Vas srdačno pozdravljam i želim Vam sve dobro. Miro
--- Kraj citata ---
avr freak:
Hjoj ja sam isto dosta u toj prodaji ali mi se stvarno neda sad iti c/p poruke da vidiš da nisi jedini.
Uglavnom takvih ima brdo, da ne govorim zamjena za stoku, rakiju, vino ili poljoprivredni dio za traktor
kojeg si morem zakopčati u ..... ;D
Corector:
Kolko po tebi vrijedi slika Dine Trtovca?
Tomi_ZG:
Zato ja više nikaj ne prodajem prek njuškala,bolje bacim na tavan nego imat posla s debilima.
Mada kad sam nekaj i prodavao napišem velikim slovima da ne mijenjam za niš nego pare,ne odgovaram na sms ni mail,da ne dostavljam i ne dam se ciganit i da ne pokušavaju trošit kisik s upitima da ću se predomislit,onda odustanu.
A ovom liku kaj je napisao da mu trošiš vrijeme bi odgovorio: da,trošiš mi vrijeme pederu lažljivi,za slike od hiljadu eura imaš,odnosno za zbirku skupih umjetnina koje koštaju bog te pitaj,tak sam ja mogao kupit helikopter pa kukat da nemam za letit i da je teška situacija,il sagradit olimpijski bazen doma pa kukat da nemam za vodu.
Kaj je on normalan pa kak on misli štelivat taj skuter,da će mu dizne,ruline i remeni padat s neba,il ti misli ponudit vodene bojice u zamijenu za dijelove.
Corector:
:toothy12: Ovo su napredniji oblici zamjene, prije je stalno bilo laptop s pentium 3 procesorom za novu gileru recimo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju