Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koju sliku odabrati?
Corector:
Kultura je već odrađena kada je napisano pod način plaćanja "gotovina."
GUGY:
--- Citat: Corector - 16 Rujan, 2015, 09:14:16 ---Kultura je već odrađena kada je napisano pod način plaćanja "gotovina."
--- Kraj citata ---
To samo govori o njegovom mentalnom sklopu. Netreba se spustat na njegov nivo. Dovoljan je jedan precizan kratak odgovor da shvati.
Tomi_ZG:
Treba ih odrezat jer su proljevi i da vide da se ne daju svi jebat,koji k mi troši vrijeme kad je lijepo napisano samo keš,to su sve jebači za lipu koji bi sve imali,a nikaj nebi platili,najčešće takvi i imaju para al su cigančine kakvih nema,ko kad mi je jednom lik došao po zidne stalke za zvučnike,dajem ih u stanju novih za 150kn kaj je trećina cijene i lik od nekih 45-50g dođe s tada aktualnom E klasom i cigani mi se jebenih pol sata da mu ih dam za 100kn i onda kad popizdim,steram ga iz kuće uz kletve sam ja divljak,a bitno da on vozi auto od 400-500 hiljada kuna i cigani se zbog 50kn,iskreno mene bi bilo sram da bi propao u zemlju,ubiti nikad mi nije bila jasna ekipa koja se cigani za te male cifre,a inaće imaju para,to im je valjda fetiš jer su bolesni u glavu.
zvonkec92:
drito to, ak mu slika vrijedi 8 hiljada a ima ih pun k**ra*, nek proda dvije sa 50% popusta i eto mu para za skuter..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju