Općenito > Generalno o skuterima

Gilera runner fx125dd

<< < (5/6) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 03 Rujan, 2015, 13:00:26 ---
--- Citat: zoki_24 - 03 Rujan, 2015, 12:49:34 ---Ma kod nas se sve moze raditi sto pozelis a u Austriji,koliko trosi fx jel 5 litara?

--- Kraj citata ---

nemam ti pojma, ali ako bih ga usporedio sa ostalima onda 5l nebi smio preći, mislim da bi mogao uzimati između 4 i 4.5l, to mi se čini realno. A kako bi ti snimili da imaš 180ccm? Jedino rastavljanjem ili dyno valjcima :dontknow:

--- Kraj citata ---

Tamo policajci znaju sto traziti

MarinM:
nemogu ni dyno valjcima jer 125 neide na valjke ? neznam... I sta ce tebi pandur doci i gledat cilindar i pitat ce te sta je ovo ti ces rec 125 i tjt pa nece ti ga on tamo rastavljat. Ako te strah toga onda uzmes vx-a 125 i gore 200 pa nega gleda sta oce ionako se nista nevidi

Corector:
Ma daj molim te, na cilindru? Pa to ne može ni meho ni mešetar. Baš me zanima kako funkcioniraju, ovi koji su gore mi ne znaju objasnit.
Konkretan primjer molim?

Recimo za auspuh, izmjeri ti buku i padaš.
Za brzinu, izmjeri i aj bok.
Sa light show, zna se što ne smije aj bok.
Kotači drugih dimenzija aj bok.

Kaako za ovo, koliko se ja sjećam, ne piše ništa na cilindru osim Gilardoni i Piaggio znak.

Jedino ako ti uzmu i vještače  :dontknow:

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 03 Rujan, 2015, 13:10:49 ---Ma daj molim te, na cilindru? Pa to ne može ni meho ni mešetar. Baš me zanima kako funkcioniraju, ovi koji su gore mi ne znaju objasnit.
Konkretan primjer molim?

Recimo za auspuh, izmjeri ti buku i padaš.
Za brzinu, izmjeri i aj bok.
Sa light show, zna se što ne smije aj bok.
Kotači drugih dimenzija aj bok.

Kaako za ovo, koliko se ja sjećam, ne piše ništa na cilindru osim Gilardoni i Piaggio znak.

Jedino ako ti uzmu i vještače  :dontknow:

--- Kraj citata ---

U slucaju da dozivis nezgodu ide na vjestacenje. Pogotovo ako izvana ima aftermarket dijelove.

Kolika je razlika između Opelove 1.4 16v masine i 1.6 16v iz Astre H dok je gore plasticni poklopac masine ? Sve ostalo je bilo serijsko na autu. Cak i felge su bile celicne.

Mislis da pandur na cesti nije skuzio?
Autocesta u Njemackoj. Bez ogranicenja brzine. U Astri smo koja ide 200km/h po gpsu. Murijak zaustavi i trazi papire. Dobije papire u kojima pise 1.4 i brzina manja od 200km/h. U napomenama nema upisanih i atestiranih tuning dijelova. Na osnovanoj sumnji auto je isao na vjestacenje i sa vjestacanja izasao kao tehnicki neispravan. Uz kaznu za tehnicku neispravnost, je dosla i druga skoro duplo veca, za utaju poreza jer je za tu jacu masinu skuplja registracija radi snage i veceg co2.

Isto tako su ljudi popusili kad su skidali blokade sa 250km/h. Ako ju skines i ne atestiras auto, nije tehnicki ispravan. I to provjeravaju gore u slucaju velike dosade i slabih prihoda u proracun

Corector:
Aha znači kratko i jasno se to riješava. Bome daleko smo mi od toga jer kod nas sve treba dokazat, i na kraju se ništa ne može dokazat.

Spomenuo si onu Hondu pcx 150. Vidio sam taj skuter i nekako mi se učinio vrlo interesantnim, i živahnim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju