Općenito > Generalno o skuterima

Gilera runner fx125dd

<< < (4/6) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: walkay - 02 Rujan, 2015, 23:17:21 ---Kupis FXR a 125 za 1000 eura max, i stavis 180 cilindar gore i to je to, imas pravi skuter za svaki dan!  ;D

--- Kraj citata ---

Gore ti za takve stvari skalp skidaju. Optuze te i za utaju poreza uz to sto imas tehnicki neispravno vozilo jer nisi placao veci porez na vecu kubikazu koja ima skuplju regu jer vise zagađuje okolis

B.E.R.O.:

--- Citat: walkay - 02 Rujan, 2015, 23:17:21 ---Kupis FXR a 125 za 1000 eura max, i stavis 180 cilindar gore i to je to, imas pravi skuter za svaki dan!  ;D

--- Kraj citata ---
i mijenjas radilice i lezajeve cesce nego utege variomata!!!!
 :headbang: :toothy12:

zoki_24:
Ma kod nas se sve moze raditi sto pozelis a u Austriji,koliko trosi fx jel 5 litara?

zoki_24:
Htio sam rec da u Austriji su stroge kazne kad bi me uhvatilo da vozim 180 masinu dobia bi dobro po djepu

Corector:

--- Citat: zoki_24 - 03 Rujan, 2015, 12:49:34 ---Ma kod nas se sve moze raditi sto pozelis a u Austriji,koliko trosi fx jel 5 litara?

--- Kraj citata ---

nemam ti pojma, ali ako bih ga usporedio sa ostalima onda 5l nebi smio preći, mislim da bi mogao uzimati između 4 i 4.5l, to mi se čini realno. A kako bi ti snimili da imaš 180ccm? Jedino rastavljanjem ili dyno valjcima :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju