Općenito > Generalno o skuterima
Gilera runner fx125dd
JosipMarijanovic:
--- Citat: Corector - 03 Rujan, 2015, 13:52:23 ---Aha znači kratko i jasno se to riješava. Bome daleko smo mi od toga jer kod nas sve treba dokazat, i na kraju se ništa ne može dokazat.
Spomenuo si onu Hondu pcx 150. Vidio sam taj skuter i nekako mi se učinio vrlo interesantnim, i živahnim.
--- Kraj citata ---
Ma kod nas mozes kako hoces. Kad bi te skuzili za 1.4 i 1.6 masinu kod nas? Hahaha nikad.
A Honda je jedino vozilo kaj trosi manje od didija ali je runner 50 sa spuhom i multivarom prati. Slabasna je ali ce doci i na kraj svijeta. Zadnja kocnica bubanj je blagi ocaj. Ali start/stop sustav radi odlicno. Vani se puno vise prodaje 125 kubika koja je i slabija i zaostaje za navedenim runnerom u svem osim po potrosnji. Strani zakoni poticu voznju 125ccm i honda je u vrhu prodaje sa tim skuterom. Znam za portugal da je tamo najprodavaniji u klasi
Tomi_ZG:
Vani imaš tuning policaj odrede,jedni su specijalizirani za dvotočkaše,drugi za četvero i višetočkaše :laughing7:
Imaju i svoje mehaničare koji rade kaj im narede i u krajnjoj liniji se i raskapa,neće iz čista mira al ak si im sumnjiv ko u Marijanovićevom primjeru onda da.
Sent from my praćeni profil
zoki_24:
Ovde sve gledaju ne mogu riskirat znaju sve cake i da idem to radit pa da dobijem do 3000eu nebi se bas veselia,meni ne treba brzina ionako ne smim brze od 80 po gradu vozat dosta nek ide 100-110km/h l
Ovde 50cc ne smi brze ic od 60km/h nebitno koja marka skutera.
A navika sam runeera vozit ima sam davno vxr180 4godine i sada ovaj runner 70 sad me hvata zelja za 125fx da vidin kako to ide...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju