Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica- koliko nas ima?

<< < (10/42) > >>

ive_91:
nije da branim covijeka ali je imao produzenu getribu.. a koliko znam produzena daje dosta kranje a ak je imao snage zasto ne 120 kmh... koda je to neki bauk... nece ga baba ujest na 120 kmh... taman da je i dodao 10 kmh... realnije zvuci tih 120 kmh sa replicom nego 100 sa serijalom...

btw. zx prije i danas je dan i noc. ko ne vjeruje nemora... da dirali su rezonaciju i sad je to spuh za serijalu prije je to bio spuh za base kit.... a i ko je prije kitao skut bio je sa parama dobar barem u tom trenutku jer je sve bilo punooo skuplje...

runner iz 2000 vs runner iz 2008 svi znate pobjednika... makar iz 2000 stajao pun k. i ima 13000 km a ovaj ima 4500 i odrzavan... isti k**ra* sa kitevima danas je samo kolicina bitna kvalitetu niko ne gleda.. a tu performanse puno puse... nije isti k**ra* dal su svi kanali isti ili je jedan kanal sfusaren za 1mm a pogledaj malo bolje kanale 90% ih ej sfusareno..

..::IVKULJA::..:
i jos jedna stvar...kod nas je prije nekih 7 godina bilo moguce kupiti zx i malossi replicu;) a replica je kostala kao suho zlato

ryder on the storm:

--- Citat: ive_91 - 25 Rujan, 2008, 00:53:36 ---nije da branim covijeka ali je imao produzenu getribu.. a koliko znam produzena daje dosta kranje a ak je imao snage zasto ne 120 kmh... koda je to neki bauk... nece ga baba ujest na 120 kmh... taman da je i dodao 10 kmh... realnije zvuci tih 120 kmh sa replicom nego 100 sa serijalom...

btw. zx prije i danas je dan i noc. ko ne vjeruje nemora... da dirali su rezonaciju i sad je to spuh za serijalu prije je to bio spuh za base kit.... a i ko je prije kitao skut bio je sa parama dobar barem u tom trenutku jer je sve bilo punooo skuplje...

runner iz 2000 vs runner iz 2008 svi znate pobjednika... makar iz 2000 stajao pun k. i ima 13000 km a ovaj ima 4500 i odrzavan... isti k**ra* sa kitevima danas je samo kolicina bitna kvalitetu niko ne gleda.. a tu performanse puno puse... nije isti k**ra* dal su svi kanali isti ili je jedan kanal sfusaren za 1mm a pogledaj malo bolje kanale 90% ih ej sfusareno..

--- Kraj citata ---
ja imam mhr replicu, i isti spuh, i multivar, i motor mi ide 117 po satu, jel to ok?mislio sam mjenjati spuh,al to ce bit ad se skupi nešt para

igor.sb:

--- Citat: ryder on the storm - 25 Rujan, 2008, 04:10:12 ---
ja imam mhr replicu, i isti spuh, i multivar, i motor mi ide 117 po satu, jel to ok?mislio sam mjenjati spuh,al to ce bit ad se skupi nešt para

--- Kraj citata ---

to je super, ne znam samo sta bi alfa trebao reci na to, kojem nrg ide koliko se sjecam po pricama oko 100-105 po cuki, znaci tvoj laze min samo 15 na sat u odnosu na njegov sat

2TDottore:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 25 Rujan, 2008, 01:15:35 ---i jos jedna stvar...kod nas je prije nekih 7 godina bilo moguce kupiti zx i malossi replicu;) a replica je kostala kao suho zlato

--- Kraj citata ---

decko koji je slagao tad sebi skutera je prije 7 godina kupio i MHR replicu i zx-a i kompletan prijenos malossi u italiji i masno je sve platio.mislim ak se dobro sjecam je rekao oko 1000eura da ga je sve kostalo i onda sam ja godinu dana kasnije kupio tog stalkera od njega.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju