Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
2TDottore:
--- Citat: igor.sb - 24 Rujan, 2008, 19:36:58 ---duze getriba od lc piaggio masine ili...??
140 s dvojcom po satu, tj. 120 po gpsu s dvojcom replica + zx :laughing11:
da vidimo sta tvoj prijatelj dhorvat kaze o tome ? :icon_scratch:
j#bote znaci 50 na sat vise motor ide nego kad je serijala u pm, svaka cast na gluposti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
decki moji.nebi vam lagao.ipak nisam balavac i prosao sam dosta toga tak da nema razloga za nikakvu laz.evo budete vidjeli komentare od dhorvata koji zna kak je iso skuter sa tim setupom.nadam se da se nece zezat ko inace i da ce biti iskren.
vasso123:
Joj koje su to gluposti,pa vi neznate o cemu pricate...da,u to vjerujem da je mhr replica prije bila radjena rucno i to,i mozda je zx bio prije pravljen bolje,ali to nema nikakvih utjecaja na performanse,na trajnost MOZDA...na performanse djeluje podrucje rada auspuha(sto sumnjam sa se mjenjalo na gore u vezi ZX-a i da je ZX prije bio midrace auspuh),a u vezi kita sumnjam da je replica ikad bila drukcije radjena sto se tice kanala,kompresije i slicno tako da...pricate gluposti,takve stvari ni moja baba nebi govorila
2TDottore:
--- Citat: vasso123 - 24 Rujan, 2008, 23:50:29 ---Joj koje su to gluposti,pa vi neznate o cemu pricate...da,u to vjerujem da je mhr replica prije bila radjena rucno i to,i mozda je zx bio prije pravljen bolje,ali to nema nikakvih utjecaja na performanse,na trajnost MOZDA...na performanse djeluje podrucje rada auspuha(sto sumnjam sa se mjenjalo na gore u vezi ZX-a i da je ZX prije bio midrace auspuh),a u vezi kita sumnjam da je replica ikad bila drukcije radjena sto se tice kanala,kompresije i slicno tako da...pricate gluposti,takve stvari ni moja baba nebi govorila
--- Kraj citata ---
naravno da nebi kad nema dume o nicem kaj se tice mehanike a mi ipak i znamo neki k.... pa ti ak ne vjerujes nemoras.Ja znam kak je iso skuter i nemam razloga da vam muljam jer nemam nis od toga.
gumy:
brate da bi išao 120 kmh po gps-u moraš imat malo više od mhr replice i zx-a...
Crazy Kuree:
--- Citat: gumy - 25 Rujan, 2008, 00:25:04 ---brate da bi išao 120 kmh po gps-u moraš imat malo više od mhr replice i zx-a...
--- Kraj citata ---
Malo :laughing3: više, nekih 8ks jači setup :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju