Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 09:17:37 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 25 Rujan, 2008, 01:15:35 ---i jos jedna stvar...kod nas je prije nekih 7 godina bilo moguce kupiti zx i malossi replicu;) a replica je kostala kao suho zlato
--- Kraj citata ---
decko koji je slagao tad sebi skutera je prije 7 godina kupio i MHR replicu i zx-a i kompletan prijenos malossi u italiji i masno je sve platio.mislim ak se dobro sjecam je rekao oko 1000eura da ga je sve kostalo i onda sam ja godinu dana kasnije kupio tog stalkera od njega.
--- Kraj citata ---
A ja potvrđujem da nijedan motor sa midrace kitom nije išel tak ko njegov onda!
Frend ima due+, nardo, žuta struja, frg 21 ak se ne varam i motor ide SIGURNO slabije nego kaj je išla ova replika na stalkeru. Velim ja njemu da mu stalker NIKAD nebu više išel ko onda pa da se na trepavice postavi :toothy11:
Jer to je nekaj prebrutalnog bilo
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 09:32:27 ---
--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 09:17:37 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 25 Rujan, 2008, 01:15:35 ---i jos jedna stvar...kod nas je prije nekih 7 godina bilo moguce kupiti zx i malossi replicu;) a replica je kostala kao suho zlato
--- Kraj citata ---
decko koji je slagao tad sebi skutera je prije 7 godina kupio i MHR replicu i zx-a i kompletan prijenos malossi u italiji i masno je sve platio.mislim ak se dobro sjecam je rekao oko 1000eura da ga je sve kostalo i onda sam ja godinu dana kasnije kupio tog stalkera od njega.
--- Kraj citata ---
A ja potvrđujem da nijedan motor sa midrace kitom nije išel tak ko njegov onda!
Frend ima due+, nardo, žuta struja, frg 21 ak se ne varam i motor ide SIGURNO slabije nego kaj je išla ova replika na stalkeru. Velim ja njemu da mu stalker NIKAD nebu više išel ko onda pa da se na trepavice postavi :toothy11:
Jer to je nekaj prebrutalnog bilo
--- Kraj citata ---
e hvala frende na podrsci. :icon_thumright: evo vam decki dokaza pa si mislite i pricajte sta hocete.
ryder on the storm:
--- Citat: igor.sb - 25 Rujan, 2008, 09:14:16 ---
--- Citat: ryder on the storm - 25 Rujan, 2008, 04:10:12 ---
ja imam mhr replicu, i isti spuh, i multivar, i motor mi ide 117 po satu, jel to ok?mislio sam mjenjati spuh,al to ce bit ad se skupi nešt para
--- Kraj citata ---
to je super, ne znam samo sta bi alfa trebao reci na to, kojem nrg ide koliko se sjecam po pricama oko 100-105 po cuki, znaci tvoj laze min samo 15 na sat u odnosu na njegov sat
--- Kraj citata ---
GLE, NEZNAM,da iam gps bi izmjerio da vidimo koliko je to ''pravih'' km,a to da moj sat laže više od njegovog ne kužim, zato jer su satovi na runneru i nrg-u isti, a mom frendu nrg ide 103 samo sa spuljom, i kad vozimo usporedno isto pokazuje...čak i na vx-u isto mjeri, tako da nekužim, mislim da bi njegov nrg trebo sve u svemu ić preko 115 po satu, možda je mislio 105 ''prave'' brzine
3alfa3:
--- Citat: ryder on the storm - 25 Rujan, 2008, 12:01:53 ---
ja imam mhr replicu, i isti spuh, i multivar, i motor mi ide 117 po satu, jel to ok?mislio sam mjenjati spuh,al to ce bit ad se skupi nešt para
--- Kraj citata ---
to je super, ne znam samo sta bi alfa trebao reci na to, kojem nrg ide koliko se sjecam po pricama oko 100-105 po cuki, znaci tvoj laze min samo 15 na sat u odnosu na njegov sat
--- Kraj citata ---
GLE, NEZNAM,da iam gps bi izmjerio da vidimo koliko je to ''pravih'' km,a to da moj sat laže više od njegovog ne kužim, zato jer su satovi na runneru i nrg-u isti, a mom frendu nrg ide 103 samo sa spuljom, i kad vozimo usporedno isto pokazuje...čak i na vx-u isto mjeri, tako da nekužim, mislim da bi njegov nrg trebo sve u svemu ić preko 115 po satu, možda je mislio 105 ''prave'' brzine
--- Kraj citata ---
Mislio sam 100-105 po satu. Originalna getriba, multivar2000, kevlar remen - pri 10500 o/min.
Nisu isto kalibrirani satovi jer sam sa svojim skutom po satu vozio 75 km/h i preticao drugi NRG Power koji je na satu imao 85+ km/h.
ryder on the storm:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Rujan, 2008, 12:27:10 ---
--- Citat: ryder on the storm - 25 Rujan, 2008, 12:01:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Mislio sam 100-105 po satu. Originalna getriba, multivar2000, kevlar remen - pri 10500 o/min.
Nisu isto kalibrirani satovi jer sam sa svojim skutom po satu vozio 75 km/h i preticao drugi NRG Power koji je na satu imao 85+ kmh/h
--- Kraj citata ---
a, gle , neznam, tu u puli, sve nrg-e i runnere koje znam isto(ili slično) pokazuju,ima neki dečko nrg-a koji ide preko 120 po satu, tako da neznam,čudno kako tebi toliko manje pokazuje,sigurno si čuo priče kako vx ide 130..., to sigurno nije istina, al se svi orjentiramo prema tim satovi :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju