Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica- koliko nas ima?

<< < (31/42) > >>

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 18 Studeni, 2008, 20:32:23 ---
--- Citat: gokiSP - 18 Studeni, 2008, 19:35:54 ---ja sam tad imao replicu sa klipom 47,6 i jednom karikom, karb mikuni 24 i e5, kvacilo polini 2g, polini zvono, mhr radilica, mhr vario, polini evolutio usis i polini karbon lamelice, poturpijani blokovi maximalno, auspuh je bio rucni rad (raden po mjerama polini evolutio samo je imao uzu granu od polinia) i mislim da je to to... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ROFLLLLL MHR team replica i MHR replica nije velika razlika samo u nekih 6-7 ks koji si ti lik bogte vidio

--- Kraj citata ---

:icon_scratch: ???

i meni je bilo cudno to da je klip 47,6mm i 1 karika, ipak se replica ne moze prosiriti

Crazy Kuree:

--- Citat: SlowRider - 18 Studeni, 2008, 20:34:15 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Studeni, 2008, 20:32:23 ---
--- Citat: gokiSP - 18 Studeni, 2008, 19:35:54 ---ja sam tad imao replicu sa klipom 47,6 i jednom karikom, karb mikuni 24 i e5, kvacilo polini 2g, polini zvono, mhr radilica, mhr vario, polini evolutio usis i polini karbon lamelice, poturpijani blokovi maximalno, auspuh je bio rucni rad (raden po mjerama polini evolutio samo je imao uzu granu od polinia) i mislim da je to to... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ROFLLLLL MHR team replica i MHR replica nije velika razlika samo u nekih 6-7 ks koji si ti lik bogte vidio

--- Kraj citata ---

:icon_scratch: ???

i meni je bilo cudno to da je klip 47,6mm i 1 karika, ipak se replica ne moze prosiriti

--- Kraj citata ---
pravo pitanje šta je on imo dal je to bio MHR ili MHR team replica u svakom slučaju lik se svađa kako s MHR replicom ide sa 60 na gas još ima tu budala koji potvrđuju. MHR replica je 47 alu cilindar i nemore se proširit i nema klipa 47 s jednom karikom to je žalosno što nije 47.6 promjera jer bi se mogo stavit klip od mnogi dr. kiteva

DvdAerox:
bahahahaha i ja sam imo evolution koji nikako nije mogo ic preko 100, pa sam skonto da je  moj evolution bio od dr-a, ipak  :laughing9:

sp...:

--- Citat: Bruno1990 - 18 Studeni, 2008, 20:30:04 ---vidim svi ju hvale... :icon_tongue:
planiram repliku preko zime na svoj stavit (al za zracno)...pa cemo vidit kako ce ici..  :jerk: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imal sam ja na typhoonu mhr replicu...motor je išo fkt ok...trajal mi je pun k**ra*cccc fkt..i ono nije loš kit za zračno

Crazy Kuree:
Ja imam doma due+ aluminski s modular glavom čeka da ga postavim pa vam javim kako ide  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju