Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Studeni, 2008, 20:48:38 ---Ja imam doma due+ aluminski s modular glavom čeka da ga postavim pa vam javim kako ide :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
onaj 47,6 i klip sa 2 karike :notworthy:
Crazy Kuree:
--- Citat: DvdAerox - 18 Studeni, 2008, 20:52:07 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Studeni, 2008, 20:48:38 ---Ja imam doma due+ aluminski s modular glavom čeka da ga postavim pa vam javim kako ide :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
onaj 47,6 i klip sa 2 karike :notworthy:
--- Kraj citata ---
kako znaš? :icon_biggrin: nisu mi jasni takvi likovi tu se svađa sa pola foruma a na kraju ispade da je uopće nije imo MHR replicu al moguće da kupio u kini emhaer repliku isto ko i boš (logo firme) bušilice. ne čudi me ni ak je zaribo jer nisi ni znao šta imaš pod nogama :frajer: al bolje ispast budala nego iz aviona
gokiSP:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Studeni, 2008, 20:32:23 ---
--- Citat: gokiSP - 18 Studeni, 2008, 19:35:54 ---ja sam tad imao replicu sa klipom 47,6 i jednom karikom, karb mikuni 24 i e5, kvacilo polini 2g, polini zvono, mhr radilica, mhr vario, polini evolutio usis i polini karbon lamelice, poturpijani blokovi maximalno, auspuh je bio rucni rad (raden po mjerama polini evolutio samo je imao uzu granu od polinia) i mislim da je to to... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ROFLLLLL MHR team replica i MHR replica nije velika razlika samo u nekih 6-7 ks koji si ti lik bogte vidio
--- Kraj citata ---
svi koji mislite tako ste u krivu jer sam imao mhr replicu a ne mhr team replicu i u njoj je bio klip od due+ i toliko o tome da se replika nemoze prosirit... i stvarno me zaboli k**ra* oces ti i svi koji seru vjerovati jer ja sam motor slagao za sebe a ne da bi tu tebi nesto objasnjavao...
i ne kuzim zasto se replica nebi mogla prosirit :icon_scratch:
DvdAerox:
1.aluminij se ne busi jer kromirani sloj koji dodje u doticaju s klipom je pre-tvrd za tako nesto, tvrdji od gize, taj sloj ostaje skoro iste debljine ko na novom cilindru i poslje puno kilometra (zahvaljujuci i karikama, koje su mekse od samog sloja), eventualno se kasnije stavi klip druge tolerancije, ako je pocetni bio A onda se stavi B pa sve do D (ako ne zariba prije)....
2.sad dok ne vidim slike necu vjerovati jer tako nesto nisam vidio po niti jednom forumu...
3.e sad iako si busio, morao si stvorit gore kromirani sloj (jbg. to nije giza) a to je dosta skupo tako da u nekoj ruci bi se vise isplatio novi cilindar...
4.ako tvrdis da te boli k**ra* sto ti nitko ne vjeruje, onda nemoj ni odgovarat....
Crazy Kuree:
Due+ koliko znam nema klip 47.6 ni u specijali... a to da si širio hah to moreš pričat nekoj babi svojoj nisi sigurno imo MHR replicu 47.6, i moguće jest stavit klip od due+ al karika nije za aluminij pa nije dobro u svakom slučaju, i da si imo to sve nebi bio klip od due+ 47.6 zato što ima izbor klipova te dimenzije za alu kiteve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju