Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica- koliko nas ima?

<< < (30/42) > >>

charnel:

--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 20:12:21 ---
--- Citat: sp... - 18 Studeni, 2008, 20:10:56 ---ma vraga nebi vjeroval ima kojih 85 kila

--- Kraj citata ---

nemoj zezat ma onda je moj stalker cak laksi od njega.pa kak je tak tezak. :dontknow:

--- Kraj citata ---
pa stalkeru u papirima pise da ima 84kg, a zipu sp 85 kg, a 4t zip ima 80kg.

2TDottore:

--- Citat: charnel - 18 Studeni, 2008, 20:16:22 ---
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 20:12:21 ---
--- Citat: sp... - 18 Studeni, 2008, 20:10:56 ---ma vraga nebi vjeroval ima kojih 85 kila

--- Kraj citata ---

nemoj zezat ma onda je moj stalker cak laksi od njega.pa kak je tak tezak. :dontknow:

--- Kraj citata ---
pa stalkeru u papirima pise da ima 84kg, a zipu sp 85 kg, a 4t zip ima 80kg.

--- Kraj citata ---

u jbt ja mislio da je zip laksi.imam jednog doma ali nije sp nego obicni iz 2000 i isto je 2T pa mi se cini dosta laksi od stalkera. :dontknow:

sp...:
pa i ja sma se iznenadil kad sma videl u papirima d apiše 85 kila a typhoonu 81 ja onak gledam pa nije moguće...al ono tak je lagan  i lako je za upravljat , imaš osjećaj ko da ga pod ruku moš stavit i odnest

Bruno1990:
vidim svi ju hvale... :icon_tongue:
planiram repliku preko zime na svoj stavit (al za zracno)...pa cemo vidit kako ce ici..  :jerk: :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: gokiSP - 18 Studeni, 2008, 19:35:54 ---ja sam tad imao replicu sa klipom 47,6 i jednom karikom, karb mikuni 24 i e5, kvacilo polini 2g, polini zvono, mhr radilica, mhr vario, polini evolutio usis i polini karbon lamelice, poturpijani blokovi maximalno, auspuh je bio rucni rad (raden po mjerama polini evolutio samo je imao uzu granu od polinia) i mislim da je to to... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ROFLLLLL MHR team replica i MHR replica nije velika razlika samo u nekih 6-7 ks koji si ti lik bogte vidio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju