zx ili tt. 5,0g rolice, žuti malossi fedriči kvačila, centralni ne diraj ostaviš serijski ili odmah kupu yasuni r za dalje
to kaj dobiš sa auspuhom ne stavljaj gore opće.
Znaci oces rec da ovo sta iman ostavin ako uziman zx ili tt, osim sta bi jos stavija zute federe kvacila? i sta mislis pod tin da kupin yasuni r za dalje? mislis za kit ili?
napisao sam ti točan poredak ako uzmeš zx/tt, isti su iako ako si u mogućnosti uzmi si crome verziju jer će ti puno bolje držati a i estecki izgledati.
ja neznam kaj sad imaš na skuteru ali to kaj je sad gore ako budeš stavljao rezo spuh nebude išlo jedno s drugim. Sve je serijsko?
Yasuni ti preporučam zato jer svatko je krenuo na zx, pa nakon njega još multivar, pa onda još kit neki 70 i samo ideš ideš i ne staješ
a tu ako bude tako nebudeš požalil makar budeš dao malo više love. To sam procijeni dal ćeš stati na tome ili peš sve dublje.
Znaci ako mislis na tu serijalu koju imaš ici sa zx/tt-om obavezno s njim kupuj 4,8 ili 5,0g rolice. Nakon toga odmah cim skidas to sve i radis
stavi žute (malossi) fedriče na kvačilo. Kad to sve lijepo sklopiš nabavi diznu 64 i skidaj limić sa karburatora.
Motor će ti puno bolje i ljepše ići ako napraviš sve tako, spuh i rolice samo gore nebude to to.