Nisan ja tolko strucan u tome, ja isto svog nrga 2007.g sredujen trenutno i meni je problem sta kad mu dan pun gas ugusi se a kad dan gas pustin i opet dan onda ide ko metak il kad lagano dodajen gas.. Al uglavnom tija san rec da je i na mom karbu isto tako bilo da kad san zavida onu vidu od zraka do kraja motor je najbolje isa al onda su mi tu rekli da to nikako ne moze tako ic jer ce klip otic u k i onda san malo odpustija sajlu gasa i dobija san to sta san trazija tj okretaji su dosli na normalu, ler gas isto tako itd i moga san ga stelat onda na toj vidi za zrak bez da se dere u 5000 okretaja pa san ti zato reka da ti probas s tin.. jedino mi je to palo na pamet jer opet kazen nisan bas previse strucan u svemu tome al volin pomoc pa bar probat
A to kad ti pocne prdit mozda je puka auspuh il je otisla brtva izmedu cilindra i auspuha, vidi i to i isto tako procisti karburator tj one dizne i potopi ga u benzinu, vidi u airboxu da nije uletilo nesto propusi onu spuzvu.. nije na odmet, a cas posla