Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja sam ICE-a presvlacio u Vitrumu. Dve vrste materijala i crveni konac. Ispalo je jako ljepo. Problem je bio sto je originalan tapicirung bio ljepljen za spuzvu la su samo stavili presvlaku preko svega. Radi toga se nova presvlaka "sklizala" po donjoj originalnoj.Znaci ili ukloniti staru presvlaku kakogod, ili obavezno staviti ljepilo izmedju
Koja je cijena cca za sic bez šavova znaci samo nova presvlaka?
Citat: ditek - 21 Veljača, 2017, 15:02:46Koja je cijena cca za sic bez šavova znaci samo nova presvlaka?Oko 300kn.
kakva je sad situacija sa tapiciranjem? prošlo je sad već dosta vremena od ove teme i naslova, ali tražim neke kontakte, naravno znam već poznate firme sta tapiciraju, ali meni ne treba vrhunsko tapiciranje od 500kn za 13g star skuter od 50ccm, pa jel znate nekoga tko može nešto jednostavnije i jeftinije složiti
jel im mozes rec tipa, hocu 1cm deblje sve?
Za tapeciranje se slobodno javite na 095/819-5834 Domagoj. Čovjek je u Zagrebu, kod Črnomerca. Može napraviti od raznih uzoraka sa šavovima (kockice, rombovi...) do običnog tapeciranja. Radili smo prije nekih 12 godina zajedno, isfuravali te kockice na sicevima, pol kvarta je to tad imalo Volane za aute radi na vrhunskoj razini, tu je baš maher
Citat: Poggiali - 31 Svibanj, 2021, 03:01:13jel im mozes rec tipa, hocu 1cm deblje sve? Sogurno da moze, al spuzva dize osketno cijenu. Treba se raspitati, nisam jos apgrejdao sjedalo, makar bi volio. Jer sam stalno mislio da to tako mora bit, a cesto imamo kamenjare i fulana sjedala.