Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
NIsta nije nemoguca, probaj u voznji sa nogama na sicu...meni jednom uspilo al sam skoro zavrsio na podu....
Citat: Metabolicc - 26 Rujan, 2008, 18:04:54NIsta nije nemoguca, probaj u voznji sa nogama na sicu...meni jednom uspilo al sam skoro zavrsio na podu....Ma da, moguce je, al pitanje je kakve ces posljedice snositi nakon toga. Moras biti majstor za stunt jer to je kao da nemas zadnju kocnicu.
Citat: te-te-ac - 23 Rujan, 2008, 22:43:31ovako samo napred ... kraljevi i cista 5!! ,a tek kurbla na luni jao....dali mi dobar savjet
ovako samo napred ...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
joj ni to nis da vidite kaj sad rade
Citat: PrO_NRG_mc2 - 30 Rujan, 2008, 21:24:42joj ni to nis da vidite kaj sad radereci im ako trebaju plastike za lunu ja imam za prodati! neke malo zgrebane ali sve čitave!
aj sad da razjasnimo...i mene to zanima,znaci lunu je tesko dignut sa serijskim setup-om...oki onda,sta bi trebalo promijeniti da se lakse digne na zadnji ?
Citat: stupar - 05 Listopad, 2008, 21:26:05aj sad da razjasnimo...i mene to zanima,znaci lunu je tesko dignut sa serijskim setup-om...oki onda,sta bi trebalo promijeniti da se lakse digne na zadnji ?MOTOR MOZDA...
ehehehe da stavit piaggiovu masinu