Tehnički kutak > Garaža

Aerox by R/T Garage

<< < (7/8) > >>

Tadr3:

--- Citat: anabellas - 11 Kolovoz, 2015, 13:25:38 ---Tomi da nisi pomjeso pomicanje ploce-magneta.
Dosta se lako zeznut u pojmovima

--- Kraj citata ---

tak je, i jsa sam se sad zeznuo bio, uglavnom magnet mora prema desno tj na tu stranu gdje se vrti da bi bilo predpaljenje, a pickup kontra, znaci prema natrag

MarinM:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Kolovoz, 2015, 11:45:14 ---
--- Citat: SF2 Freak - 10 Kolovoz, 2015, 15:20:11 ---Tp kajla ti na Due+ samo odmaže. Kajla ti je dobro do 9500-10000 a kasnije gubiš snagu.

--- Kraj citata ---
U original uputstvima od tog kita piše da se stavlja kajla u advance.
Samo to je najmanji problem jer bez jače radilice i 12 bolcne se to sve bude brzo razletilo,znam dosta takvih slučajeva,uz to nedo ti bog da se počne gutit na ful gasu taj kit cvika dok si reko keks.

--- Kraj citata ---

Top due se meni pokazo jednim od izdrzljivijih,garenje svaki dan,sve baje u "selu" ga imaju pa se nikad nikome nije sj#bo,cak sam i ja nakon sta mi crijevo ispalo vozio bar 3 kilometra bez vode i nije zaljepio samo progorile brtve  :notworthy: nove brtve i vozi misko,decko se vozi sa njime dan danas

Aprilia97:
Mislim da je to ovaj cilindar sta je kod mene sad,taj je isto teran bez vode i nis mu nikad nije bilo hah

SF2 Freak:
Dokazano i osobno isprobano. Kajla do 9000-9500 je ok dalje samo odmaže. Kasnije samo oduzima snagu. Due+ ide bez kajle ili se pomice u retard. Makar ja bi bez kajle.

Aprilia97:
Ma uzet cu kajlu sad u 9-10 mj kad budem i radilicu uzimao pa cu probat,nis me ne kosta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju