Tehnički kutak > Garaža
Aerox by R/T Garage
Aprilia97:
I evo jos jedan skuter iz Red Teama :P
Prica ide ovako:
Nakon sta je moj Runner razbijen 2 puta,i sta mi je do*izdilo slagat nakon sta se neko razbije,skinuo sam masinu i prodao i ostavio u kutu garaze,a netom prije toga uzeo Aeroxa u dijelovima...
Znaci Aerox je kupljen u Umagu,od frenda susjed ga uzeo,vozao,bio na njemu Team 2,onda ga prodao u 5km selo dalje,gdje ga je vozio alkos jedan i par puta padao,taj alkos ga je mjenjao za auto i nesto para,i onda sam ja za 150€ uzeo i krenuo u "projekt"...
...ovaj s plavim plastikama je kupljen tek toliko da si uzmem njegove plastike,a ostalo prodam,za 350 kuna sam ga dobio :toothy12: ...
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Aprilia97:
Nisam imao šta radit dok sam čekao neke dijelove pa sam poceo s poliranjem vodene... ovo je na 1000 stalo...
S motorom je došao i Black Trophy,zaljepio valjda 5-6 puta,ubijen cilindar totalno i puknut na 3 dijela,cudio sam se kako je to vozilo,cilindar zavrsio na polici,a izljepljen je bio brtvilom,fus i nis vise...
Trenutna boja je plava s nekim valjda ljubicastim perlama,vidi se na slikama dole...
ovo je bio izgled motora prije nego sta je rastavljen dosao kraj mene...
Aprilia97:
I jedna slikica dok se druzio s prikolicom i LoVW Golfom mk3
Trenutno je kod frenda slazemo ga do kraja i onda cemo promjenit zadnju gumu, zavidat plastike oko volana i na registraciju... :dontknow:
Na drugoj se vidi Razbijen Runner...
Trenutni setup je:
Cilindar: Due plus ljubicasti
Glava: Modular
Auspuh: Doppler
Variomat: Malossi
Ventilvar: Malossi
Remen: Motoforce
Karburator: Black 19ica + gljiva
..ovih dana bi mi trebalo doc jos dijelova sa Scooter Attacka,kocnice,tp kajla,itd itd..otom potom!
Motor bi sutra trebo doc kod mene,stavit mu drugu instalaciju i prvo paljenje :icon_thumright:
MarinM:
Taj me iznerviro u 2 sata vise od mojega u tijeku postojanja :toothy11:
SF2 Freak:
Tp kajla ti na Due+ samo odmaže. Kajla ti je dobro do 9500-10000 a kasnije gubiš snagu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju