Općenito > Generalno o skuterima
Preporuka, Runner ili Speedfight 2
Josip-98:
Kupi runnera samo ime govori njegovu karakteristiku, pa to je pogoden skuter!!
Dostupnij je u tuning vodama, dijelovima, servisima sta rec osim moSa Italija
pgsf2:
Ja sam sa pezovom 2001. prešao 40 hiljada i tek tada sam radio generalku zbog stavljanja kita. Dijelovi za sf su dosta skupi ali možeš biti siguran da te neće ostaviti negdje na sred ceste.
NewMultiFail:
Hvala vam ljudi pomoci.
A kazite mi sto se ubrzanja i brzine tice, jel osjetno jaci runner ili je to sve priblizno, skoro isto?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Dino-X race:
A paznju obrati kako pali na hladno,a kako na toplu masinu..el.cok im je mana sta se hoce pokvarit pa teze pale kad su hladni. Vidi jel masina suha,jel slini gdje sto,vilica prednja jel ravna il vuce kuda,amortizeri jel lupaju... Najvaznije ti je da masina lijepo radi na leru,da dobro prima gas i ide..zavisi kako je odrzavan,a serijala ide 75-80 po ravnom po satu njegovom.
Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
NewMultiFail:
--- Citat: Dino-X race - 06 Kolovoz, 2015, 10:51:11 ---A paznju obrati kako pali na hladno,a kako na toplu masinu..el.cok im je mana sta se hoce pokvarit pa teze pale kad su hladni. Vidi jel masina suha,jel slini gdje sto,vilica prednja jel ravna il vuce kuda,amortizeri jel lupaju... Najvaznije ti je da masina lijepo radi na leru,da dobro prima gas i ide..zavisi kako je odrzavan,a serijala ide 75-80 po ravnom po satu njegovom.
Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Hvala ti, dobro cu sve pogledati da se posle ne bih kajao. 8)
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju