Općenito > Generalno o skuterima
Preporuka, Runner ili Speedfight 2
NewMultiFail:
@tadr3 Eto vidis a ja sam slusao price da vise trosi od velike cetvorke.
A kazi mi znas li kad se tacno pocela proizvoditi sf2-ka, ova je 2000. godiste, a cuo sam da plastike 100% odgovaraju sa dvojke na jedinicu, pa reko da nije ovaj sta muljao.
Sta pise u saobracajnoj sf ili sp2 ako je dvojka.
A i ovaj sat jel isao na dvojku
Dino-X race:
Dvojka je krenula mislim bas 2000. I ovo je jedan od tih prvih modela,kombinacija boja mislim da stima jer je postojala takva iako je ovaj prelakiran ali prelakiran je izgleda kako je bio i original. To je ako se ne varam onaj X fight kao kombinacija. Sat odgovara tom modelu. A kilometraza od 30 tisuca za tu godinu vrlo vjerojatna,malo se vise vozao. Ako sat radi i vrti km onda je mozda i tocna. Plastike odgovaraju skoro sve na jedinicu, ne odgovara zadnji stop i mozda jos nesto. Ali ovaj je dvojka...
Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
NewMultiFail:
Hvala ti mnogo, da ne razmisljam vise o tom problemu.
A koliko inace serijska pezo masina prelazi uz normalno odrzavanje, a koliko piaggio?
Dino-X race:
Za piaggio neznam, a pezo ima ovdje jedan u mom kraju 2003 il 2004 godina je ima na satu 70 tisuca a nekih 20 tisuca vec ne radi sat,pukla sajla...znaci decko se vozi non stop,ljeto ili zima. Nikad nije otvaro masinu,samo remen,rolice zamjeni..ispuse karburator i to je to. I ide jos uvijek solidno,vjerovao ili ne.
Poslano sa mog D5103 koristeći Tapatalk
NewMultiFail:
Uf dobar je, sad se vec polako okrecem pezou :).
Otici cu ovih dana da pogledam ovog, na sta posebno da obratim paznju?
Kolko serijala u dobrom stanju treba da ide po satu sa ovim serijskim auspuhom?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju