Općenito > Generalno o skuterima
Preporuka, Runner ili Speedfight 2
ditek:
Runner ima duplo manje kilometara i jeftiniji je.. neznam o cemu imas puno razmisljat. Osjetno bolje ide i trosi pola litre vise. Jedino je na tebi da odlucis zbog loseg stanja plastika..
Btw na runneru je stara masina, ne hiper2, i to je nepoderivo. ove price o sarafljenju i ucenju mehanike lol.
NewMultiFail:
Sta mislite kolko mi love treba da ga malo sredim, stavim zadnje smigavce, prednji blatobran i ba mjestima gdje se ogulila farba da zafarbam, to bi do zime da izgura, a na zimu bih ga komplet uradio.
I ksze ovaj sto prodaje runnera da je za 14 hiljada km samo svecicu zamjenio, dal laze?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
ditek:
novi original zmigavci su ti mislim 10 eura.. ili po oglasnicima potrazi polovne to ti je pametnije.. blatobran ista stvar..a za zafarbat ga treba ti jedan sprej samo nadi pravu boju i bok.. to ti je jos 10 eura..
Ako te bas bodu plastike u oci uzmi pezoa ..al za razliku u cjeni od 100 e mozes runnera ljepo sredit i servis manji napravit
Mirsad2806:
Ja znam taj je motor iz Čelića.
Nisam zadovoljan kako ide i kako vuče.
Na njemu je rađen 3 puta kočioni cilindar.
Moj drug ima sp1 i bolje ide od sp2.
Moja ti je preporuka bolje da kupiš runnera nego sp2.
Zgazio je više nego što piše,jest da ima papire ali je skup.
NewMultiFail:
--- Citat: Mirsad2806 - 06 Kolovoz, 2015, 11:31:53 ---Ja znam taj je motor iz Čelića.
Nisam zadovoljan kako ide i kako vuče.
Na njemu je rađen 3 puta kočioni cilindar.
Moj drug ima sp1 i bolje ide od sp2.
Moja ti je preporuka bolje da kupiš runnera nego sp2.
Zgazio je više nego što piše,jest da ima papire ali je skup.
--- Kraj citata ---
Jeste to je taj.
Hvala ti mnogo, eto vidis zamal da naletim.
A ima papire i ovaj runner, trajno je registrovan, ovo mu je prvi vlasnik, otisao momak u austriju da radi, ne voza ga vec 4 godine, otac mu samo nekad ode do prodavnice, tako kaze.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju