Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovaj drugi...ac masina s dobosem...ae dobro
ove dvije slike kaj ste vi stavili gore su slike od nekih triumpha a ne yamaha a pogotovo aeroxa.
Citat: 2TDottore - 28 Rujan, 2008, 12:58:16ove dvije slike kaj ste vi stavili gore su slike od nekih triumpha a ne yamaha a pogotovo aeroxa. ma nije govorio tu o roxima nego da se oni bave crtanjem skutera i motora...taj studio koji je izradio sliku onog roxa
nemoj mi takve slijke pokazivati svrsit cu na ovu drugu, a zanima me koliko bi trebalo uloziti u roxa da izgleda ovako kao na drugoj slici, mislim samo na style...
Nema ljepšeg motora od Aeroxa!
Citat: 2TDottore - 28 Rujan, 2008, 12:58:16ove dvije slike kaj ste vi stavili gore su slike od nekih triumpha a ne yamaha a pogotovo aeroxa. Koji si ti panj. Pa daj čitaj malo! U zadnje vrijeme samo postove bildaš a uopće ne čitaš kak se spada Nema ljepšeg motora od Aeroxa! Još ak je sređen slično ko ovi na slikama... uf!
o ukusima se ne raspravlja ali ima par novih skutera koji su definitivno ljepsi od aeroxa.npr derbi gp1 racing ili novi nrg ili peugeot jetforce.ima i par azijskih modela ali necemo o njima.
Citat: 2TDottore - 01 Listopad, 2008, 13:45:59o ukusima se ne raspravlja ali ima par novih skutera koji su definitivno ljepsi od aeroxa.npr derbi gp1 racing ili novi nrg ili peugeot jetforce.ima i par azijskih modela ali necemo o njima.Ispričavam se doktoru 2t znanosti i preformuliram tekst:"Nema MENI ljepšeg motora od Aeroxa"...zadovoljan? Ili treba pismeno poslat na kućnu adresu?
meni je isusov rox slozen puuuuno ljepse od ova 2 gore