Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Siječanj, 2016, 13:41:27 ---Kak može c16 bit taman?
On je za 12500+ okretaja
Jel se njegov kit toliko vrti? Ne denes
Ne velim ja da to nemre vozit,vidio sam kak ide od Matije i ide super al to nije jedno za drugo,onda može utrpat na njega i roost ak ćemo tak
C16 bi bio idealan za tpr,a to je miljama daleko od ovog kita
Tu se previše mudruje zbog love to kužim,al ak turpijaš onda turpijaj kak spada,a ne izmišljat toplu vodu
--- Kraj citata ---
treba neko reć kaj je imal tak nešt slično, mi možemo samo nagađat ::)
a i aprilia ova s videa kaj si stavil, ne čini mi se da vrti preko 11-11.5, a ide momački... vjerojatno ima peak na 12.5, al tu mu je powerband valjda od 11 na dalje...
Corector:
Znate kaj meni nikad nece biti jasno, decko koji je imao potpuno isti setup kao ja na sportu 70, ja sam stavio sve moguce auspuhe do midracea, a i dalje mu nisam mogao nista jer je imao race spuh :notworthy:
I tako 4 sezone bez cvikanja :notworthy: :notworthy: :notworthy: Ali je zato trpao samo TTS unutra i to kroz mjesalicu, dakle bog bogova :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Kasnije sam ja radio redovni servis i samo se krstio koje srece coek ima, a vrtio seeee, preventivno mijenjan klip i karike s iglicastim jedanput a napravio gro km. Sport70, 17.5dell, multivar, fly, polini evo.
SF2 Freak:
JA bum drevu zavrtio na 13000. Ko ruski mig cu proljetavati ulicama. Kaj koji mi spuh preporucate Roost ili da ja nesto sklepam svojim rukama i puknem powerband na 20000 okretaja.
JA bi na Sport Pro drmnuo C16 na karaju krajeva ako je prejak spuh lako mi koregiramo cilindar :toothy10:
ditek:
hm da znam da je na onoj apriliji stock sport pro a ne neki prokopani to bi mi sve reklo.. aprilia brutalno ide i ne vrti nesto previse kak zrakoplovac veli..
pikiram jedan (bidalot) c16 po super cijeni.. trebo bi yasunija prodat i dodat jos 100-200kn :)
kaj se tice c16 on ima siri powerband od narda tako da bi bez problema mogo fino punit na 11-11500 okr a ti okretaji pasu sport prou :icon_thumright:
za stage 6 pro znam da bi bio spica spuh za taj kit al ga se neda vise nabavit, raspito sam se.. :dontknow:
corector mozemo se dogovorit da testiram pro replicu.. na drevu turpijanom je iso isto ko yasuni r sa dooosta losijim startom i meduubrzanjima.. al kad zašilji u okretaje je iso ok
ditek:
nego, kit je pri kraju s razradom, napravljeno nekih 65 km tako sa sam ga poceo lagano stiskat :toothy10: treba se jos sa karbom poigrat trokira mi na ful gasu.. ((mozda sam svjecicu sahranio sa brutalno bogato smjesom.. sad je nova iridiumka stavljena al nisam jos probo)
s tim trokiranjem je od hypo centra do podvoznjaka kod vjesnika nabro 100(po gpsu) :headbang: ja zadovoljan.. drevo je tu filo 85-90 ovisi kakav mu je dan..
na 3/4 gasa mi se vec cini da ide bolje od dreva na ful gasu.. onda kad odvalim ful gas troksa i nije to to..
primjetio sam i da s istim rolicama vrti dosta vise nego drevo.. onako po zvuku cca 500 okretaja
u planu je bila i gljiva ali nema takve kakva meni treba (38mm pod 45°) :/ mogo bi natefterit onaj moj homemade airbox od kantice motula :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju