Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
ditek:
:hello:
eto da i ja predstavim svog Runnera, ima se vremena dok je radilica u zamrzivacu :toothy11:
Znaci radi se o Gileri Runner, 2003. godina, karb, oko 19500 km :)
Kupljena sa 6500 km prije 2 godine kao serijala sa Gianelli Extrom
I vozikalo se do nekih 10 000 km kad sam se odlucio slozit base setup: Dr Evo, Multic, Technigas Trek
Prezadovoljan setupom, mazen i pazen, vozeno do prije 3 dana bez najmanjeg problema. Bilo je u međuvremenu čačkanja tak iz dosade, stavljena Topova kajla i veliki trokutasti airbox, malossi special remen ...
:notworthy:
iii onda haos, havarija.. u srijedu na povratku s tehnickog 2 ulice dalje od doma, motor samo razvrtio u prazno u voznji ko da je remen puko.. doso s posla popodne reko il je remen zviznul (star 3 tjedna ::)) il se matica variomata odsarafila i dole palo sve.. i tak kad sam skinul deklo vidim radilica mi stoji pod 45 stupnjeva :o :o :o znaci pukla na čisto .. lezajevi do zadnjeg dana nisu mrvu lufta imali.. kolko je meni poznato sve je u balansu bilo, nikad nije bilo kemijanja s rolicama i neznam cim.. jng šok i nevjerica :'( evo slike, govore 1000 rijeci :dontknow:
i eto pocela se odmah rasturat masina, a vec kad se rastura i turpije ce lagano odradit svoj dio posla :headbang:
sutra vise detalja i slika, pozdrav :)
Corector:
Znaci to je tvoja radilica, neki bi voljeli da je njihova.. :laughing7:
Ti si drugi kojem je pukla isto tako radilica sa jako slicnim setupom, moze se reci istim.
U ovih proteklih 10 dana.
Koju si sad radilicu uzeo?
Aprilia97:
Pojede se radilica i pukne,nis novo na Pia masinama jbg
walkay:
Ima takvih slucajeva koliko hoces, i ja sam tako kupio svog Runnera SP50 ful serijski je bio sa 25 000 km i pukla je radilica isto tako, cak i na mom SP180, zamor materijala. Stavis novu radilicu eventualno nove karike, iglicasti, brtve i gas.
Tomi_ZG:
Radilica ukrala runneru show ;D
Inače ovaj stari runner je stvarno apoteka,jedan od očuvanijih i rijetkih u takvom stanju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju