Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
Grale:
Frend ima s6 pro (ne repliku), trenutno je vozi na mhr repliki i 19 karbu i odlično se slažu.
Matija97:
Ja sam imao c21 i islo je bolje nego s nardom.C16 je taman za taj cilindar,tak i onak si rekao da ces ga malo prokopat kasnije ako bude potrebe,a posto te znm prokopat ces ga i prije nego mislimo :toothy12: Evo i jedan video koji je mene fasciniro dok sam slago svog sp mk2.Jest da je ovo minarelli,overrange i da se ne vidi start ali dovoljno mi je da vidim kak fino puni nakon 70kmh..Toliko od mene i mojim iskustvima a sad ti uzmi sto se tebi cini najbolje :icon_thumright:
! No longer available
zrakoplovac:
na onom videu kaj je tomi stavil je c16, mislim da je to taman za taj cilindar :icon_thumright:
a c16 city ce ti dat više momenta, širi powerband, al manji peak power :)
ako možeš obični c16 nabavit jeftinije, nemaš kaj razmišljat, teško ćeš nać i obični c16 rabljen, a city još teže :dontknow:
Tomi_ZG:
Kak može c16 bit taman?
On je za 12500+ okretaja
Jel se njegov kit toliko vrti? Ne denes
Ne velim ja da to nemre vozit,vidio sam kak ide od Matije i ide super al to nije jedno za drugo,onda može utrpat na njega i roost ak ćemo tak
C16 bi bio idealan za tpr,a to je miljama daleko od ovog kita
Tu se previše mudruje zbog love to kužim,al ak turpijaš onda turpijaj kak spada,a ne izmišljat toplu vodu
Matija97:
Uopce se ne zelim svadat..Ne znam samo zasto onda s6 preporucuje r1200 za najbolje perf :dontknow: uostalom,ja vidim da ovaj rox na snimci po satu vrti tih 12500 rpm pa ide pristojno.Meni je uvijek teorija pokazala drugacije od prakse..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju