Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
ditek:
težak je život kad se turpija slaze ;D ja sam vratio kombinaciju od prvog dana.. w16 igla dizna 80 i red sponge.. 6.1 rolice ljubicasti i tc + sajbica 0.8 da se start sredi i sad to napokon opet ide :)
max zavrti 11500 a poslje negdje 10800.. znaci po piaggio obrtaljci na startu do 11900 poslje na 11200 :) tak sam nes i ocekivo na bu najaci izmedu 11-11500.. vec 12000 je prevec za taj cilindar..
ide po aveniji izmedu 2 semafora 100 uspravan.. samo sto zbog sajbice krene prevrtavat rano negdje na 90... tako da sutra ide dizna 85 i skidam sajbicu.. start bi mogo bit ok a krajnja jos bolja :) bit ce za vikend spreman :headbang:
sad bi najradije i SRku malo poslozio :toothy10:
Tomi_ZG:
A jbg sve jače od basea je igranje par dana,hoćeš s karbom hoćeš s prijenosom.
Ja mislim da si zadaješ glavobolje i sa torsionom i sa šajbicom,izbaci to.
ditek:
šajbicu sam moro stavit imace je start banana na novom malossi specialu koji je 18.5 mm i jos duzi od serijskog.. a bez torsiona sam danas probo pa nije islo nikak.. treba ocito tvrđi centralni za ovakav setup..
danas sam nabacio plave federe od delte pa se nadam da bu i bez sajbice start ok.. sutra cu sve znat
Tomi_ZG:
Ma j#bo maloosi stavi novi pia remen
Corector:
Ovac i novac je nemoguce imati, ak netko ima nek se javi :dontknow:
Treba dobiti odlican start
Izbjeci prevrtavanje oko 30kmh
Izbjeci pad okretaja do 80kmh ili previsoke okretaje
Izbjeci poslje 80kmh situaciju da ima okretaja, a slabo puni do krajnje, odnosno rano krene prevrtavati i obicno ne izvrti prijenos do kraja
Postici visoku krajnju
Zivcaniji skut ima malo manju krajnju od onog koji je optimalno opterecen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju