Tehnički kutak > Garaža

Stari Runner by ditek

<< < (36/38) > >>

ditek:
novi je tip masine, "linearne" su polutke..

nije u dizni problem neg u w16 igli :) veliki airbox zbusen na 25mm i red sponge majkemi dode skoro ko gljiva..

ditek:
pas mater i stelanju  :angry7: dođem blizu idealnom setupu, promjenim sitnicu i napravim 2 koraka unazad..
danas sam pak sprobo ljubicasti feder bez TC-a, 5.7 rolice, šajbica 0.8mm.. sad je start pravi ali kroz ubrzanje 0 bodova vrti 10400 kaje premalo a po zvuku bi reko da prevrtava.. neide.. jos me i ovo vrijeme je** puse vjetar nosi me po cesti..

kaj se karba tice: na pol gasa je trokiro s w9 iglom na 3. zubu (svjecica tamno smeda) danas ju stavim na 2. zub i dobijem siromaha.. + kaj ide valjda jos 30% slabije tak.. nije mi jasno  :sad3:

u principu je najbolje iso prvi dan kad je stavljen c16 ovo ostalo je sve bilo bezveze.. tad je najbolje ubrzanje imo, krajnju je ljepo punio.. samo je trebalo start popravit i eventualno dic jos 200-300 okretaja..

evo situacije na variomatu i oversize ventilvaru

sutra vracam taj setup koji je na pocetku bio pa cemo vidit kaj jos mogu napravit  :redface: vec gubim strpljenje lagano  :jacuseubit:

zvonkec92:

--- Citat: ditek - 02 Veljača, 2016, 16:16:26 ---
sutra vracam taj setup koji je na pocetku bio pa cemo vidit kaj jos mogu napravit  :redface: vec gubim strpljenje lagano  :jacuseubit:

--- Kraj citata ---
sada vidiš zakaj sam se ja vratio na serialu. nisam imo živaca jebat se s onim sranjem a još manje sa onim g#vn%m od karba PHBG 19DS   90 dizna mi bila siromašna 94 prebogata.. nikako dobit da u svim režimima gasa radi kako treba.  da sam bio pametan pa odma probat ovu kopiju možda bi ti uštedio i vrijeme i živce i vozio se, al ja budala pratim forumske tjunere i kupim org dell koji ni kur*u nevalja..

ditek:
vidim sad kak je.. base ustelat zna svaka baba s placa.. al ovo je malo zesce.. jos si ti stelo na yasuni r-u to nije tolki bed.. ovaj c16 treba potrefit inace neide nikak..
kad ujutro na poso idem s SRom dusa mi se odmara

SF2 Freak:
Znam kak to ide jbg niti meni sada ovo kopanu cudo nejde samo tak ali našao dns na kremicu setup. Umjesto mjenjanja dizni ja sam priširivao rupu na boxu na kraju dosao do 2 rupe one od SF-a što je rezultiralo ok smjesi na full gasu ali sve ostalo se gutilo.
Tako da cu  zakrpati 1 rupu, smanjiti diznu 2-3 broja.
Ali da zajebano je ovo kaj se vrti gađati diznu da vrti tocno u okretaj i tocno pogadati boju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju