Tehnički kutak > Garaža
Aprilia sr 50 --> 172
Aprilia97:
--- Citat: RItph - 30 Kolovoz, 2015, 12:37:02 ---nemoj slagat na nosac od sr-a.nabavi nosac od sp-a 180 i stavi centralni selen.s ovim nosacem ces se zajebavat dok napravis one prihvate na rami i opet nije to to.ja sam se sj#bo s tim :)
--- Kraj citata ---
Zato sam ti reko da je nosac ispravan al da ti ti prihvati fale pa nemas di stavit selen...
Namjesti masinu kako oces da ti stoji,i zavari prihvat za selen i tjt
dachi:
uspio sam napravit,napravio sam nekih 15km i nista ne trese,ne baca itd,ubrzava fino itd.. Najvise bi htjeo zahvalit walkayu koji mi je doslovno "nacrto" kako i sta treba,slao slike da lakse skuzim i jos jednom mu hvala :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
skuter je sastavljen,ima nekih stvari jos za doradit. Undertail sam zasad ovako napravio,trebo bi jos malo pobrusit masku da to bolje stane il cu vidit jedan dan fino smolom i vlaknima napravit. Imam problem s instalacijom,prvi put kad smo upalili kljuc je radio,al od tad vise ne radi,nema funkcije i nemogu dobit + na svjetla tako da cu to odvest majstoru nek sve spoji itd,zao mi da led stop il nesta pregori pa eto sranja..
i trebo bi jos distancer namontirat sto sam clana fezox opljacko i imam boost botle pa da i to spojim?
ima slika kako klackalice stoje pa cu uslikat kako sam napravio one prihvate za selen itd..
karlo-sp:
e ovo je vec nesto :icon_thumright: , obavezno sve sarafe u deklo uvrnuti , i nemozes bola vozit bez plastika oko cilindra , nema sta usmjerit strujanje zraka ...
typhoonmhr:
Daj jos slika
Aprilia97:
rekoh ti da ce pasat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju